Отново слънчево време ни очаква и в четвъртък. Ще има

Отново слънчево време ни очаква и в четвъртък. Ще има ...

Докога ще се радваме на слънце?.

Отново слънчево време ни очаква и в четвъртък. Ще има и временни увеличения на облачността, но ще остане почти без валеж. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури между 25 и 30 , в София около 25 градуса.
iStock/Getty Images
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Почти без валеж. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 26-27, температурата на морската вода е 24-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.
iStock/Getty Images
Над планините ще преобладава слънчево време, главно в следобедни часове с временни увеличения на облачността. Почти без валеж. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 19, на 2000 метра - около 12 градуса.-->
iStock/Getty Images
И през следващите два дни ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността и високи за периода температури.
iStock/Getty Images
В петък все още ще духа слаб, в източната половина от страната до умерен североизточен вятър. В събота отначало в западната част от Дунавската равнина, после и в по-голямата част от страната, с изключение на югоизточните райони, вятърът ще се ориентира от север-северозапад.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на 

Източник: dariknews.bg