Отново е това време от годинатa. Две неща обикновено отбелязват

...
Отново е това време от годинатa. Две неща обикновено отбелязват
Коментари Харесай

Жената, която показа гърдите си на филмовия фестивал във Венеция


Отново е това време от годинатa. Две неща нормално означават края на лятото: тенис шампионатът US Open, който към този момент е в ход и чистият, автентичен искра на филмовия фестивал във Венеция. 79-тото издание на Международния кино фестивал стартира на 31 август.

Двуседмичното събитие е хазаин на голям брой звезди и показва най-нашумелите филми на годината. Някои филми и известни персони, които си коства да отбележим през идващите седмици са Флорънс Пю, която се появява дружно с Хари Стайлс в дълго чакания Don`t Worry Darling на Оливия Уайлд, биографичният филм на Netflix за Мерилин, Blonde, с присъединяване на Ана де Армас и канибалския трилър на Лука Гуаданиньо Bones and All с обичаното фешън момче на всички - Тимати Шаламе.

Освен филмите, другото не по малко значимо събитие е кои звезди участват във Венеция и какво са избрали да облекат. От Elle вземат решение да ни улеснят, като съберат най-впечатляващите визии на звездите до този миг. От най-елегантните до най-екстравагантните - известните персони, на които си коства да обърнем внимание.

Ирина Шейк беше олицетворение на елегантността, до момента в който присъстваше на премиерата на L " immensità. За страдание, не беше съпроводена от Брадли Купър.

 Снимка 586448

36-годишният съветски супермодел избра готически блестящ външен тип в сатенена черна рокля с гол тил.

Кейт Бланшет носеше Schiaparelli Haute Couture.
 Снимка 586443
Джоди Търнър-Смит съумя да притегли вниманието ни с невероятни тоалети, само че най-вече ни хареса, облечена в Gucci и Christopher John Rogers.

 Снимка 586440
Джулиан Мур беше неотразима във Valentino с бижута на Cartier.
 Снимка 586441
Алесандра Амброзио се довери на Ermanno Scervino и изглеждаше зашеметяващо в розово.
 Снимка 586442
Сидни Суийни избра Armani Privé.
 Снимка 586447
Пенелопе Крус беше на аления килим на премиерата L`immensità, облечена в рокля с флорални претекстове на Chanel.
 Снимка 586450

Теса Томпсън се довери на Elie Saab и не сбърка.
 Снимка 586444
Ако би трябвало да определим най-дръзките визии, то безусловно започваме с Мариякарла Босконо , която не се срамуваше да покаже гърдите си, " облечена " в тоалет на Jean Paul Gaultier Haute Couture.
 Снимка 586438
Франческа Вечони пък носеше рокля с дълбока цепка, която показваше надпис на крайници й, който гласи: " Моето тяло, моите правила ".
 Снимка 586439
Няма по какъв начин да подминем и Тимъти Шаламе , който потвърди, че е фешън икона на филмовия фестивал във Венеция през 2022 година
 Снимка 586446
26-годишният артист дойде на премиерата на идния си филм Bones and All в тъмночервен тоалет от дизайнера Хайдер Акерман. Дръзкият външен тип включваше ослепително горнище без тил - с прикачен шал към врата и вталени панталони.
 Джоди Търнър-Смит, Венеция и провокативната ѝ визия, с която се появи на филмовия фестивал
Когато отидеш на събитие по долни дрехи

Нова провокация от аления килим

Звездата от Lady Bird добави визията си с черни ботуши.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР