„Отново ден за избори, отново гласуваме, този път за президентската

...
„Отново ден за избори, отново гласуваме, този път за президентската
Коментари Харесай

Стефан Янев: Да гласуваме за президентска двойка, която олицетворява единственото на нацията

„ Отново ден за избори, още веднъж гласуваме, този път за президентската двойка “, съобщи служебният министър председател Стефан Янев, откакто упражни правото си на избор.

Той съобщи, че е добре всички български жители да изразят правото си на гласоподаване и желание за двойката, която съгласно тях най-добре въплъщава Конституцията, позицията на България във външната и вътрешната политика.

„ Призовавам българските жители да дадат своя глас за тази двойка, която въплъщава единственото на нацията, както е записано в Конституцията “, добави още Янев.

По отношение на напрежението с Турция и втората протестна нота от прилежащата ни страна, служебният министър председател разгласи, че обстановката е естествена и в дни на избори има повече сензитивност. „ Ситуацията на границата с Турция е естествена. От няколко дни там се организира профилирана акция и евентуално доста хора изпитват стеснение и може да докара до обвиняване, че се прави преднамерено, аз не мисля, че случая е подобен “, добави Стефан Янев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР