Относно смъртния случай в Чешнегирово депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев

...
Относно смъртния случай в Чешнегирово депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев
Коментари Харесай

Христо Гаджев за Чешнегирово: Панайотов малко лъже

Относно смъртния случай в Чешнегирово депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев съобщи, че Панайотов малко лъже, а единствените документи, които се цитират са на Министерството на защитата и на полицията.

" Важно е да се разбере за какво лейтенант Манчев е бил мачкан месеци преди гибелта си. Няма да оставим казусът да се потули, ще желаеме Анкетна комисия да проверява ", съобщи той пред Нова Нюз.

За него служебният кабинет е бил единствено мантри и проверки.

По думите му в Комисията по проверка има доста подмятания и лъжи.

Той разяснява и думите на Валери Симеонов във вчерашното издание на " Твоят ден ", че има корупция в ръководството по този начин: " Не съм чул такива клюки ".

По мотив изявлението на Атанас Атанасов в " Здравей, България ", че ГЕРБ още е на власт, Гаджев разяснява, че идеологията на Демократична България е построена напълно на отричане на ГЕРБ.

Той разясни, че до края на другата седмица в ГЕРБ текат номинации за депутати и за претендент за президент и едвам по-късно ще стане ясно кой ще бъде определен.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР