Отношенията между Ваня Щерева и нейната дъщеря не са така

...
Отношенията между Ваня Щерева и нейната дъщеря не са така
Коментари Харесай

Дъщерята на Ваня Щерева я прави на г*з

Отношенията сред Ваня Щерева и нейната щерка не са по този начин гладки, както наподобяват в профил. Писателката признава, че щерка й Мила е доста темпераментна и това оказва въздействие върху техните връзки като майка и дете. „ Тя ме прави на задник. Непрекъснато ми прави забележки, че съм по-голям младеж от нея. Права е, какво да й кажа… Вика, че се усеща, все едно тя ми е майка. “, избухна актрисата и поетеса Ваня Щерева. Оказва се, че щерката на Ваня е доста друга от майка си. Особено в любовен проект. Актрисата и писателка Щерева я оприличава в това отношение на двете й лели – сестрата на Ваня и сестрата на бащата на Мила. „ Малко е с разсъдъка, не с страстите напред “, разяснява още тя.

Мила е обещаваща млада певица. Към китарата и пеенето се ориентира, откакто схванала, че в спорта не я бива. Тя е щерка на баскетболиста Роберт Гергов и откакто се пробвала в няколко спортни инициативи и не получила нито един орден, най-после се отказала. Дала си сметка, че не коства в това отношение. Въпреки че не е наследила спортния дух на татко си, въпреки всичко е взела от майка си певческата заложба. Преди четири години даже взе участие в X Factor.

Дъщерята на Ваня постоянно я подлага на критика за лекомислието. Мила премисля всяка крачка, до момента в който майка й се управлява от моментни страсти. Дори в любовта Ваня загърбва своята просветеност и се хвърля на сляпо. Обикновено най-после е много опарена и съжалява за стореното, а упреците на Мила я убиват още повече.

До ден сегашен обаче Ваня съжалява, че като студентка е отхвърлила Слави Трифонов. Тогава в софийските общежития се събирали всевъзможни хора, някои от които след това са ставали огромни звезди. Слави не е бил студент, защото прекъснал висшето си обучение за доста дълъг интервал, само че поради Щерева ходил на всевъзможни купони, надявайки се да я зърне или приказва с нея. Тя обаче въобще не му обръщала внимание, поради което съжалява и до през днешния ден, защото Дългия се трансформира в един от най-успешните мъже в страната ни.

Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР