Отношенията между Русия и Гърция се основават на специална историческа,

...
Отношенията между Русия и Гърция се основават на специална историческа,
Коментари Харесай

Руският премиер: Русия и Гърция са си помагали винаги в тежки времена

Отношенията сред Русия и Гърция се основават на специфична историческа, културна и духовна непосредственост. Това заяви в сряда съветският министър председател Михаил Мишустин на среща в Атина с гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис, предава ТАСС, представени от " Фокус ".
„ В сложни времена Гърция и Русия постоянно са си помагали и са били дружно. Това е нашето общо завещание, което всички ние ценим “, сподели ръководителят на съветското държавно управление. Той означи, че „ руско-гръцките връзки се основават на особена историческа, културна и духовна непосредственост на народите “.
Мишустин също съобщи най-хубави пожелания от съветския президент Владимир Путин на гръцкия си сътрудник.
В срещата на министър-председателите от съветска страна вземат участие още вицепремиерът Алексей Оверчук, ръководителят на Министерството на превоза Виталий Савелев, съпредседателят на руско-гръцката междуправителствена комисия, заместник-министърът на външните работи Александър Грушко и заместник-ръководителят на кабинета на министрите Елмир Тагиров.
Мишустин дойде в Атина в сряда на двудневно работно посещаване, с цел да означи 200-годишнината от началото на гръцката национално-освободителна гражданска война. В четвъртък, 25 март, в Атина ще се организира боен церемониал. Англия на честването на годишнината от революцията ще бъде показана от принц Чарлз Уелски и херцогинята на Корнуол Камила, Франция - от министъра на въоръжените сили Флоранс Парли. Президентът на Кипър Никос Анастасиадес също ще участва на тържеството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР