Отначало винаги се съгласявате с другите, след това обаче размисляте;

...
Отначало винаги се съгласявате с другите, след това обаче размисляте;
Коментари Харесай

Ентусиасти или скептици? Зодията определя дали сте „за“ или „контра“

Отначало постоянно се съгласявате с другите, по-късно обаче размисляте; или по принцип сте срещу, до момента в който не се оставите да ви убедят? Някои хора непрекъснато са контра, а други просто не умеят да споделят „ не “. На коя страна се накланят везните на вашата зодия ще разберете от следните редове.

Козирог

Козирозите са скептици – изключително когато дадена концепция не произлиза от тях. Този земен знак по принцип е срещу и минава на другата страна единствено в случай че му визиите обосновани и разумни доводи. Успеете ли да убедите тези твърдоглавци, все едно сте спечелили шестица от тотото.

Водолей

Водолеите съвсем постоянно намират причина да се ентусиазират за нещо. Този въздушен знак по начало обръща внимание на опциите, вместо на пречките и проблемите. С наслада приема непознатите хрумвания, все едно са хрумнали на самия него – несъмнено, не с желание да плагиатства.

Риби

Рибите умеят да демонстрират схващане към всяка позиция, по тази причина намират думи на утвърждение за съвсем всеки човек и всяко мнение. Определено са от хората, клонящи към „ за “. Само когато се усеща притиснат в ъгъла, този воден знак възприема анти-поведение и става неразпознаваем. Дълбоко в душата си Рибите също са бунтари. И в случай че извадите на повърхността това тяхно качество, сами сте си отговорни.

Овен

Овните пазят с доста пристрастеност и жар личните си ползи и начинания – и със същата сила са срещу всичко, което им се опълчва. Те нямат проблем да се опълчат против нещо или да го оборят, в случай че не им изнася или се опасяват, че ще им навлече негативи. Ето за какво огненият знак кардинално не е контра, само че пък и нерядко.

Телец

Когато става дума за нововъведения и промени, Телецът по принцип изрича възражения и подозрения. Да поема опасности? Да тества нещо ново? Обикновено този земен знак е срещу. Затова пък умее да акцентира най-хубавите причини, с цел да играе на несъмнено и да се придържа към познатото. Телците са по-скоро „ за “ и държат на традициите.

Близнаци

В множеството случаи Близнаците са „ за “. Чисто и просто тъй като постоянно е по-лесно да се съгласиш, в сравнение с да противоречиш. Този въздушен знак знае, че по този начин или другояче множеството борби не си заслужават и че най-лекият път нерядко е по-добрият избор. Е, по какъв начин да възразим на това?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР