откри нов завод в София, който произвежда пълната гама сигнално-охранителна

...
откри нов завод в София, който произвежда пълната гама сигнално-охранителна
Коментари Харесай

Телетек Електроникс инвестира 25 млн. лева в нов завод в София

откри нов цех в София, който създава цялостната гама сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника. Инвестицията е в размер на 25 млн. лева в най-съвременно съоръжение и новаторски технологии. Голяма част от производството е автоматизирана, а редица действия като асемблирането на детектори за пушек се ръководят и правят от роботизирана система - лична разработка на компанията, с потенциал от 1 млн. детектора на година. се намира на ул. " Илиянско шосе " в регион " Надежда " в София, ситуирана на повърхност 11 000 кв.м. Производствената част е в размер на 4500 кв.м с 5 изцяло оборудвани индустриални линии, а складовите пространства са върху 2000 кв.м.Заводът бе открит в наличието на президента Румен Радев. По време на откриването той сподели: " Устойчивото развиване на България върви дружно с гарантиране на сигурността. Горд съм, че в това дружество се раждат високотехнологични артикули точно в областта на сигурността, които намират пазари по целия свят ".

откри нов цех в София, който създава цялостната гама сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника. Инвестицията е в размер на 25 млн. лева в най-съвременно съоръжение и новаторски технологии. Голяма част от производството е автоматизирана, а редица действия като асемблирането на детектори за пушек се ръководят и правят от роботизирана система - лична разработка на компанията, с потенциал от 1 млн. детектора на година. се намира на ул. " Илиянско шосе " в регион " Надежда " в София, ситуирана на повърхност 11 000 кв.м. Производствената част е в размер на 4500 кв.м с 5 изцяло оборудвани индустриални линии, а складовите пространства са върху 2000 кв.м.

Заводът бе открит в наличието на президента Румен Радев. По време на откриването той сподели: " Устойчивото развиване на България върви дружно с гарантиране на сигурността. Горд съм, че в това дружество се раждат високотехнологични артикули точно в областта на сигурността, които намират пазари по целия свят ".

" Този цех е резултат от години на нововъведения, инженерни достижения и непрекъсната ангажираност от страна на нашите чиновници ", разяснява Мариела Маджарова, шеф на. " Фабриката съставлява съвременна, напреднала и високотехнологична среда, която ще ни разреши да отговорим на все по-растящите условия на пазара на алармени и пожароизвестителни системи ", добавя тя.
Мариела Маджарова, шеф на " Телетек Електроникс " Началото
" Телетек " е учредена с напълно български капитал през 1991 година - по-малко от две години след промяната на режима. Създаването й е въодушевено от предприемаческия дух на двама другари - млади инженери, експерти по електроника, които стартират работа в една стая в столичния кв. " Хладилника " и заран взимат за работа с колите си първите десетина чиновници на компанията. Това, което задържа " Телетек " на пазара и й разрешава да се развива, е бизнес моделът, който залага на софтуерно развиване и произвеждане съвсем напълно ориентирано към експорт.
Реклама
Управителят Мариела Маджарова добавя, че инвестицията, построяването и оборудването на новия цех са планувани от дълго време и отварят вратите за бъдещото развиване на компанията и разширението на пазарните й позиции.
Зад граница
изнася продуктите си - цялостна гама от панели, детектори и приключени системи за защита и пожароизвестяване, в близо 90 страни в Европа, Азия, Африка и Южна Америка. Множество здания по целия свят са оборудвани с техниката на " Телетек " - публични, търговски и културни обекти, лечебни заведения, учебни заведения, университети, летища като кметството в Лисабон, Народното събрание на Молдова, пристанищния комплекс " Марина Кастела " в Хърватия, хотели и молове във Виетнам и Турция.

С " Телетек " сме сътрудници от 16 години и употребяваме продуктите им в оборудването на разнородни обекти - от най-малкото кафене до огромни заводи, индустриални и обществени здания ", споделя Рикардо Коста, основен изпълнителен шеф на португалската компания IBD - топ 5 дистрибутор на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника в Португалия и Испания.

" Телетек " е създала над 650 лични продукта, които се развиват в личен научноизследователски и развоен отдел, в който работят над 50 висококвалифицирани инженери. В новата постройка работят общо над 200 чиновници, като са спазени най-високите международни стандарти за сигурна и безвредна работна среда.
Реклама
" Това, което най-вече одобрявам в работата си в " Телетек ", е, че имам опция да работя с хора от целия свят. Това са разнообразни разбирания, разнообразни условия и разнообразни провокации всеки ден и нотка задоволство в края на работния ден ", споделя Николай Танев, районен управител " Продажби ".

Според Мариела Маджарова компанията се конкурира сполучливо със международни производители, които имат многомилиардни обороти, само че все пак съумява да наложи българските си артикули на няколко континента.

" Формулата за триумф е в това, че за нас " Телетек " е не просто работно място, а идея ", приключва Маджарова.
Свързани публикации Новите заводи на България 14 януари 2022, 06:15 Новият дом на " Телетек електроникс " 23 ноември 2021, 11:14
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР