Откраднат живот е стопил доктор Огнянова за по-малко от 2

...
Откраднат живот е стопил доктор Огнянова за по-малко от 2
Коментари Харесай

„Откраднат живот” стопи д-р Огнянова

„ Откраднат живот ” е стопил лекар Огнянова за по-малко от 2 години. Актрисата Диана Димитрова е останала кожа и кости, откогато работи в медицинския сериал на Нова тв. Тя е свалила най-малко 7-8 кг, в случай че не и повече, от така и така стройната си снага Ако продължи да слабее, рискува да се разболее, тревожат се нейни почитатели. 

Огромната разлика в килограмите на Диана в този момент спрямо лятото на 2017-а, когато стартират фотосите й в „ Откраднат живот ”, е явна, с помощта на сериала „ Дяволското гърло ”. Той се излъчва паралелно с медицинския, само че е сниман преди близо 2 години. Диана извършва в него дребна роля, героинята й се споделя Камелия. Само един кадър е задоволителен, с цел да стане ясно какъв брой доста е отслабнала от времето, когато е снимана кримката. 
Самата Димитрова е разказвала, че за първи път е стъпила пред камерите на „ Откраднат живот ” ден след края на работата й по „ Дяволското гърло ”.

Благодарение на забавянето на кримката, която се излъчва много откакто е снимана, през днешния ден почитателите на актрисата виждат голямата разлика във външния й тип, настъпила единствено в границите на две години. Не е ясно от какво е провокирана тя. Възможно е повода да е диета. По-вероятно обаче е отслабването да е разследване от стрес. Звездата постоянно споделя, че откогато е „ доктор Огнянова ”, съвсем не й остава време за отмора. Денем най-често е на фотоси, а нощем рисува, защото се изявява и като художничка, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР