Откакто влезе в ролята първо на тайна приятелка, а след

...
Откакто влезе в ролята първо на тайна приятелка, а след
Коментари Харесай

Ефектът Меган Маркъл

Откакто влезе в ролята първо на загадка другарка, а по-късно и на избраница на принц Хари, Меган Маркъл се трансформира в една от най-коментираните дами . Точно както Кейт Мидълтън преди години, звездата от сериала " Костюмари " има още много какво да учи за кралския етикет и жанр, само че напредъкът й е видим с всеки минал ден.

Маркъл в последните години показва обикновен и грациозен жанр. Един тип - на прекрасен човек всичко му отива. Тя доста добре знае, че не е належащо да демонстрира прекомерно доста плът, с цел да бъде секси. И несъмнено знае по какъв начин да трансформира най-обикновена черна рокля в най-силното си оръжие .

 Снимка 352836

Именно по тези аргументи актрисата и избраница на принц Хари се трансформира в образец за подражателство на доста дами по целия свят. Затова и сравненията сред нея и Кейт Мидълтън са неизбежни . И двете съумяват да се трансфорат в най-хубавата реклама на редица фешън марки.

 Снимка 352838

Каквото облече Меган, на другия ден наличностите са изчерпани. Начинът на обличане на Маркъл се трансформира в печеливша промишленост. Печелят най-много производителите на облекла. Но, както Independent разяснява, печелят и десетките фешън блогъри, които наблюдават изкъсо всяка поява на актрисата и бързат да разкрият марката на облеклата й.

 Снимка 352837

Така печелят и фенките на Маркъл, и производителите. Формира се един затворен кръг на въздействие, в средата на който е годеницата на принц Хари . И тя осъзнава това доста добре.

За нея не е нещо ново да бъде пред обективите, на аления килим и в центъра на внимание. Тя показва жанр, който не е наличен и подобаващ единствено за членове (в това число и бъдещи) на кралското семейство. В множеството случаи облеклата са на допустими цени, което печели благосклонности.

 В дрешника на Меган Маркъл
В дрешника на Меган Маркъл

Уроци по жанр

Когато имаме опцията да копираме аудиенция на някоя известна персона, на която симпатизираме, това автоматизирано я прави по-симпатична за нас. Чувстваме я по-близка. А занапред резултатът Меган Маркъл ще разраства своето въздействие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР