Отхвърляме опитите на западните държави, начело със САЩ, да налагат

...
Отхвърляме опитите на западните държави, начело със САЩ, да налагат
Коментари Харесай

Русия отхвърли критиките на САЩ към закона, забраняващ ЛГБТ пропагандата

Отхвърляме опитите на западните страни, отпред със Съединени американски щати, да постановат на други страни псевдолиберални и извратени хрумвания за правата на индивида, се казва в изказването на съветското посолство във Вашингтон, съобщаав ТАСС.
Русия възприема рецензиите от страна на американски чиновници против законопроекта, признат от Държавната дума за възбрана на ЛГБТ пропагандата, като груба интервенция във вътрешните й работи. Това се споделя в коментар на съветското посолство в Съединени американски щати, публикуван през вчерашния ден. Руското посолство в Съединени американски щати прикани Вашингтон да почита избора на съветския народ, оповестява ТАСС.

„ Взехме под внимание изказванията на редица американски публични лица, критикуващи признатия от Държавната дума на Руската федерация проектозакон за възбрана на разпространяването на агитация за нетрадиционни полови връзки, педофилия или информация, предизвикваща предпочитание за промяна на пола. Считаме сходни изказвания за груба интервенция в нашите вътрешни работи “, подчертаха съветските дипломати.
„ Ние пожелаваме от Вашингтон да почита избора на нашия народ, да се придържа към моралните насоки, които се предават от потомство на потомство и са в основата на съветската гражданска еднаквост “, допълват от посолството.
Дипломатическата задача напомни, че " Русия поредно отстоява отбраната на обичайните фамилни полезности ". „ Ние приказваме намерено за нашето отменяне на опитите на западните страни, отпред със Съединените щати, да постановат на други страни псевдолиберални и извратени хрумвания за правата на индивида “, се споделя още в изказването на съветското посолство във Вашингтон.

Следвайте " Гласове " в.
 
 
 
 
 
 
26 Ное 20225126 Ное 202238226 Ное 202210225 Ное 202284825 Ное 2022199225 Ное 20221023КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани24 Ное 202225119 Ное 202277518 Ное 2022233324 Sep 20222972
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР