Отговор за причините на жестоката катастрофа на магистрала Тракия може

...
Отговор за причините на жестоката катастрофа на магистрала Тракия може
Коментари Харесай

Ето я шофьорката, причинила смъртоносното ПТП на Тракия с шестима загинали!

Отговор за аргументите на жестоката злополука на автомагистрала " Тракия " може да даде единствено автотехническата експертиза. Това съобщи основният прокурор Сотир  Цацаров във връзка случая, лишил живота на шестима в петък преди обяд, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Към момента лидерката, за която се допуска, че е предизвикала конфликта е арестувана за 72 часа, наблюдаващият прокурор ще внесе искане за непрекъсната мярка " задържане под стража ".

" Обезпечени са всички доказателства, само че би трябвало да кажем едно – окончателното решение ще е на специалистите. В момента работим въз основата на свидетелски показания и на всичко това, което може да се събере като външни доказателства, само че експертното мнение на автотехническата експертиза трябва да даде отговор ", разяснява той.

Що се отнася до инспекция на транспортните компании преди началото на летния сезон, то основният прокурор отвърна, че в случай че прокуратурата стартира да проверява и това, тогава се обезсмисля ролята на контролните органи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР