Отговаряме на въпросите наистина ли ни трябват хранителни добавки и

...
Отговаряме на въпросите наистина ли ни трябват хранителни добавки и
Коментари Харесай

5 хранителни добавки, които всяка жена трябва да взима

Отговаряме на въпросите в действителност ли ни трябват хранителни добавки и кои от тях е най-добре да взимаме.

При днешният забързан метод на живот, с който мъчно можем да си набавим качествена храна с всички нужни нутриенти, постоянно се постанова да се обърнем към помощта на хранителни добавки.

Това е изключително значимо за дамите, тъй като през другите възрасти прекосяваме през всевъзможни хормонални промени. Затова и след 30-годишна възраст множеството диетолози поучават да се обърнем към тези пет добавки, с цел да поддържаме здравето си:

Калций

Тази хранителна добавка е изключително потребна, откакто навършим 35 години. Тогава започваме да губим плътността на костите си и по тази причина дамите по-често страдат от болести на опорно-двигателната система.  Така че е извънредно нужно да си потърсим допустимо най-вече външна поддръжка.

 5 хранителни добавки, които всяка жена би трябвало да взима

Магнезий

Той не е единствено необходим на тялото ни, само че и на душeвността ни. Голяма част от случаите на меланхолия са породени, поради ниски равнища на магнезий в тялото. Той е тясно обвързван с психическото здраве и настроението, тъй като оказва помощ за синтезирането на хормона на щастието.

Едновременно с това изследванията демонстрират, че има резултат и върху признаците на Постановление на Министерски съвет и менопаузата.

Рибено масло

То е богато на потребните мазнини омега 3 и омега 6, за които евентуално сте чували, че е добра концепция да взимате. Благодарение на него ще се радвате на чиста кожа, бърз метаболизъм и крепко сърце.

Фолиева киселина

В естествения си тип тя се намира в доста от листните зеленчуци, само че в доста малко количество. А тази съставна част ще ни накара да се усещаме и да изглеждаме по-добре, по тази причина е нужно да я одобряваме от външни източници. ДНК-клетките ни имат потребност от фолиевата киселина, с цел да се регенерират по-бързо и затова да ни карат да изглеждаме по-млади.

Витамини

Макар и постоянно да не одобряваме съществено витамините, е извънредно значимо да си ги набираме в оптимални количества. Това рядко се случва с типичната диета, по тази причина е добра концепция да ги взимаме като хранителна добавка. Най-добра работа ще ни свършат тези от В групата, изключително витамин В12 за сила и по-здрава имунна система, както и витамин С, който ще помогне със синтеза на колаген.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР