Отглеждането на орхидеи у дома понякога е изключително сложна задача.

...
Отглеждането на орхидеи у дома понякога е изключително сложна задача.
Коментари Харесай

Нито един градинар няма да ви сподели рецептата за домашна тор за ОРХИДЕИ, но ние ще го направим!

Отглеждането на орхидеи вкъщи от време на време е извънредно комплицирана задача. Това растение си има своите характерни потребности и в случай че не откликнете уместно на тях, доста е евентуално да го унищожите и освен това напълно скоро, откакто сте се сдобили с него.

Сигурни сме, че нито един градинар няма да ви показа тайната рецепта за подготвяне на домашна тор за орхидеи. Ние обаче нямаме нищо срещу да го създадем и по тази причина бързаме да ви я издадем.

Каква е тайната рецепта за домашна тор за орхидеи?

Ако и вие, както мнозина други, сте трансформирали развъждането на орхидеи в фикс идея, би трябвало да знаете по какъв начин да им подсигурите всички нужни хранителни субстанции. Имайте поради, че дървесният субстрат, в който са засадени растенията, губи питателните си субстанции след време.

 Ако поливате орхидеята по този начин, вие я обричате на гибел Ако поливате орхидеята по този начин, вие я обричате на гибел
Любителите на божествено красивото цвете не са малко. И всички те са наясно с това, че растението си има своите характерни потребности. То се...

Нужно е да ги подхранвате с в допълнение витамини и микроелементи, които са значими за орхидеите и за тяхното пълноценно развъждане.

Домашна тор за орхидеи

Ето я и рецептата, която дълго време е била защитавана в загадка:

• 1 ампула глюкоза

• по една ампула от витамините С, В1, В6, В12 и РР.
 Ако пресаждате орхидеите по ТОЗИ метод, цъфтежът ще е ОБИЛЕН Ако пресаждате орхидеите по ТОЗИ метод, цъфтежът ще е ОБИЛЕН
Според някои от най-утвърдените имена в градинарството, орхидеите би трябвало наложително да се пресаждат тъкмо по този метод, в случай че желаеме д...

• 8 капки епин – това е тип стимулатор за напредък

• 4 таблетки янтарна киселина

Най-напред затоплете водата. Нейната температура би трябвало да е малко над стайната. След което разтворете таблетките янтарна киселина. Едва по-късно прибавете и останалите съставки и бъркайте, до момента в който не се разтворят и смесят.

На всяко трето поливане с чиста вода подхранвайте орхидеята с този разтвор.

Това е един същински витаминозен коктейл, който ще ви подсигурява изобилен разцвет и ще предпазите растението от увяхване. Направете го още в този момент и напълно скоро ще забележите по какъв начин стайните ви любимци са на път да разкрият целия си капацитет пред вас!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР