Отчетът на общинското предприятие „Тролейбусен транспрот“ не бе приет от

...
Отчетът на общинското предприятие „Тролейбусен транспрот“ не бе приет от
Коментари Харесай

ОбС- Хасково не прие отчета на „Тролейбусен транспорт“

Отчетът на общинското дружество „ Тролейбусен транспрот “ не бе признат от ОбС- Хасково, откакто кметът Станислав Дечев го отдръпна. Причината за отдръпването е, че съгласно съветници той е повърхностен и с неточности. Въпреки, че имаше разяснява и по докладите на останалите сдружение с общинско присъединяване, те бяха признати.

Според тях Специализираната болница по онкологията е със счетоводна загуба от 49 000 лева С облага от над 6 000 лева е „ Обреден дом “. ДКЦ I е на облага от 92 373 лева, Специализираната болница за интензивно лекуване на пневмофтизиатрични болести със 70 861 лева, а Центърът за психологично здраве - 6 058 лева

Съветниците дадоха позволение СБАЛО да търси финансов предит за закупуване на ускорител. Така Онкологията ще търси средства за апаратурата, а по-късно и снабдители. Да се одобри докладната настоя зам.- ръководителят на Общински съвет доктор Николай Николов. Апаратурата е нужна, с цел да работи по- добре онкологията. В залата с цел да разяснява потребността от техниката и доклада на здравното заведение бе шефът д- р Матей Матеев.

„ Тролейбусен превоз “ искане кредит
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР