Отборите на ЦСКА 1948 и Етър играят при резултат 1:0

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Етър играят при резултат 1:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА 1948 – Етър 1:0, сериозен пропуск за гостите

Отборите на ЦСКА 1948 и Етър играят при резултат 1:0 в финален мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Чочев откри резултата от дузпа в 30-ата минута. „ Червените “ и великотърновци се изправят един против различен от 20:30 часа на стадион „ Витоша “, а срещата може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим мача онлайн минута по минута.

Двубоят в Бистрица стартира в умерено движение, като в първия четвърт част чистите голови положения съвсем липсваха. Домакините пробваха да упражнят начален напън, който обаче се изрази единствено с осъществяването на няколко корнера пред вратата на Етър. Първата добра опция за „ алените ” пристигна в 13-ата минута, когато след центриране от следващия ъглов удар, Елитон се извиси над всички в наказателното поле и стреля с глава, само че в навън. Минута по-късно още веднъж капитанът на домакините имаше опция да играе с глава, само че този път осъществяването му не се получи добре и стражът на „ виолетовите ” улови.

Постепенно домакините усилиха темпото и ситуациите пред вратата на Мартин Величков започнаха да се редят едно след друго.Радослав Кирилов опитва шанса си с отдалечен удар, само че стражът на гостите със сетни старания мазета в ъглов удар. Антонио Вутов също имаше добър късмет да се разпише, само че изстрелът му бе избит с крайник от Величков на вратата на великотърновци.

В 27-ата минута пристигна и едно от най-интересните положения в срещата. След следващото центриране в наказателното поле на гостите, Елитон съумя да насочи удар по посока вратата на Етър. Топката докосна ръката на Янко Ангелов, а по-късно вратарят избави. Главният рефер Стоян Арсов, за който това бе дебют в efbet Лига, бе извикан от своите асистенти да прегледа обстановката благодарение на ВАР. След като го направи, Арсов промени решението си и отсъди дузпа.

Наказателният удар бе трансфорат в гол от Ивайло Чочев, който стреля в десния ъгъл на вратата. Стражът на гостите усети посоката на топката и я докосна, само че не съумя да предотврати влизането ѝ във вратата.

Минути след гола във вратата на Етър, Чочев вкара втори гол, който обаче бе вярно анулиран поради засада на плеймейкъра на домакините.

Едва в 38-ата минута гостите погледнаха малко по-сериозно към противниковата врата и насочиха първия си удар в мача. Моран стреля от отдалеченост, само че коженото кълбо мина около вратата, а стражът на домакините въобще не трябваше да се намесва.

До края на първото полувреме Педриньо и Антонио Вутов също имаха положителни благоприятни условия да се разпишат. Първо бразилецът опитва да изненада противниковия вратар с удар от близо 30 метра, само че стражът на гостите внимаваше и мазета. Малко по-късно Антонио Вутов стреля по диагонала, само че не съумя да откри задачата.

Второто полувреме стартира с чудесно състояние за гостите от Велико Търново. След центриране от фал в половината на „ алените ”, Янко Ангелов стреля с глава. Ударът на играча на Етър затрудни оптимално Даниел Наумов. Вратарят въпреки всичко съумя да парира изстрела, а по-късно още веднъж да избие топката, с цел да предотврати сигурен гол във вратата си. Буквално секунди по-късно ЦСКА 1948 провежда доста добра контраофанзива, която приключи с удар по земя на Талис, само че топката мина около десния непряк дирек.  

LIVE • ЦСКА 1948 – ЕТЪР 1:0

efbet Лига, 6-ти кръг

Стадион: „ Бистрица ”, Витоша

ЦСКА 1948 : 29  Даниел Наумов, 23 Емил Виячки, 18 Ивайло Чочев, 20 Антонио Вутов, 4 Мики Орачев, 8 Педро Енрике, 99 Радослав Кирилов, 7 Талис Енрике, 39 Парвиз Умарбаев, 5Елитон, 6 Стив Фуртадо

Старши треньор: Николай Панайотов

Етър : 22 Мартин Величков, 2 Валери Христов, 4 Георги Александров, 6 Пламен Димов, 77 Мартин Николов, 8 Моран Асфал Мартин Абдиел, 29 Янко Ангелов, 24 Шахредин Букхолда, 7 Кольо Станев, 38 Владислав Найденов, 9 Мартин Тошев

Старши треньор: Емануел Луканов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР