Отборите на ПСЖ и Страсбург се изправят един срещу друг

...
Отборите на ПСЖ и Страсбург се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Съставите на ПСЖ и Страсбург, Мбапе и Неймар са титуляри за парижани

Отборите на ПСЖ и Страсбург се изправят един против различен на " Парк де Пренс " в мач от 16-ия кръг на френската Лига 1. Парижани са отпред в класирането, до момента в който гостите са на предпоследното място в таблицата. 

Наставникът на ПСЖ Кристоф Галтие започва с двете огромни суперзвезди в офанзивата си Килиан Мбапе и Неймар. Както е известно, международният първенец с Аржентина Лео Меси към момента си почива и ще се завърне в клуба при започване на новата 2023 година

На вратата на ПСЖ застава Джанлуиджи Донарума, като пред него ще работят четирима бранители в лицето на Мукиеле, Серхио Рамос, Маркиньос и младия Ел Чадаил Бичиабу. В средата на терена конците ще се дърпат от Марко Верати, Фабиан Руиз и Витиня. Двете суперзвезди Мбапе и Неймар ще бъдат подпомагани от Юго Екитике в офанзивата на парижани. 

Наставникът на Страсбург Жулиен Стефан ще се надява да изненада любимците от ПСЖ през днешния ден. Елзасци ще разчитат на здрава отбрана, а напред ще се надяват опитните Кевин Гамейро и Людовик Ажорк да тормозят Джанлуиджи Донарума. 

Хапни като първенец с безвъзмездна доставка от Takeaway.com!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР