Отборите на Локомотив София и Берое играят при в откриващия

...
Отборите на Локомотив София и Берое играят при в откриващия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Локомотив София 0:3 Берое, ВАР с ключова намеса, Камбуров бележи

Отборите на Локомотив София и Берое играят при в откриващия дуел от 14-ия кръг в efbet Лига. Абубакар Тунгара откри в 45-ата, а Кийлън Лебон в 71-ата минута удвои. Мартин Камбуров оформи класиката в 74-ата минута. Срещата на Националния стадион „ Васил Левски “ можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на.

Двубоят в София е юбилеен в съперничеството сред двата отбора. Той ще бъде под номер 100 в историята.

Локомотив София и Берое не могат да се похвалят с положително показване в последно време и през днешния ден ще търсят наложителен триумф. Домакините са в серия от четири дуела без победа, до момента в който за гостите мачовете без триумф са три, в които даже не са осъществили гол.

Двубоят през днешния ден е втори сред двата отбора, като на процедура през днешния ден се дава началото на втория стадий от сезона, откакто към този момент всеки игра против всеки. В първия мач в Стара Загора Берое победи с 1:0.

В първите минути на срещата и двата отбора не предприемаха непотребни опасности, като дейностите се развиваха главно в центъра на терена, а обстановки пред двете порти липсваха.

Първият удар в мача пристигна в 19-ата минута бе насочен от Божидар Кацаров, който съумя да стреля от въздуха пред наказателното поле, само че прекомерно едва и неопределено.

Пет минути по-късно Виржил Пинсон получи отляво в половината на Берое, напредна добре и смени посоката, след което насочи прекрасен и техничен удар към далечния ъгъл, само че в навън.

Домкините продължиха да са по-активни и в 26-ата минута удар насочи Владимир Семерджиев пред наказателното поле, само че над вратата на Генадий Ганев.

В 35-ата минута пристигна и първият прецизен удар в дуела, който бе на сметката на Берое. Александър Василев получи пред наказателното поле на домакините, освободи се от Селсо Рапосо и стреля към вратата, само че в ръцете на Александър Любенов.

Четири минути по-късно Пинсон напредна на скорост в половината на гостите, навлезе отдясно в наказателното поле и шутира мощно, само че неопределено.

Пет минути преди края на първата част пристигна и първата действителна голова заплаха. Василев насочи приказен изстрел от далечна отдалеченост, като топката летеше тъкмо под гредата, само че Любенов съумя да избие над гредата в корнер.

Буквално в 45-ата минута "заралии " съумяха да открият резултата. Джунейт Али центрира отдясно в наказателното поле, където бранителите на Локомотив не съумяха да се оправят с Мартин Камбуров, който отигра с глава за Абубакар Тунгара, а нападателят се измъкна от засадата и с прекрасен удар около плонжа на Любенов прати топката във вратата за 0:1.





В 49-ата минута Пинсон проби добре в половината на гостите и шутира рисково, само че Ганев улови.

Локомотив беше покрай изравняването на резултата в 55-ата минута, когато Александър Александров стреля майсторски от директен свободен удар, само че Ганев се придвижи и избави. Последва добавка на Пинсон, която обаче беше неточна.

LIVE |

0:1 Абубакар Тунгара 45'

0:2 Кийлън Лебон 67'

0:3 Мартин Камбуров 74'

efbet Лига, 14-и кръг

Стартови сформира на двата тима:



ЛОКОМОТИВ СОФИЯ (4-3-3): 24. Александър Любенов – 13. Селсо Рапосо, 6. Пламен Крачунов, 5. Георгиос Кацикас, 4. Мики Орачев - 44. Божидар Кацаров, 22. Владимир Семерджиев, 26. Красимир Милошев (к) - 7. Александър Александров, 58. Октавио Мерло, 93. Виржил Пинсон

Старши треньор: Иван Колев



БЕРОЕ (4-3-3): 33. Генадий Ганев – 19. Александър Василев, 5. Омар Сако, 15. Георги Динков, Джунейт Али - 6. Александър Цветков, 17. Реян Даскалов, 16. Симеон Мечев ж.к. - 21. Кийлън Лебон, 9. Мартин Камбуров (к), 27. Абубакар Тунгара ⚽

Старши треньор: Петър Колев

Главен арбитър: Владимир Вълков, град Пловдив

Стадион: Национален стадион „ Васил Левски “, град София
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР