Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити направиха равенство 2:2 в

...
Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити направиха равенство 2:2 в
Коментари Харесай

Зрелищно 2:2 на Ливърпул - Манчестър Сити

Отборите на Ливърпул и Манчестър Сити направиха тъждество 2:2 в дербито от седмия кръг на Висшата лига. Двубоят на " Анфийлд " сред първенците на Англия от последните две години предложи доста класни осъществявания и забавни моменти, само че в последна сметка точките бяха поделени.

През първото полувреме " жителите " владееха топката, само че не бяха ефикасни в офанзива и не се стигна до голове преди почивката. През втората част домакините подвигнаха оборотите и поведоха в резултата в 59-та минута, когато Мохамед Салах изведе по отличен метод Садио Мане в наказателното поле на противника и крилото на " алените " невъзмутимо преодоля Едерсон. 

Отговорът на Сити не се забави и 10 минути по-късно Фил Фодън изравни с прецизен изстрел по диагонала след добра асистенция на Габриел Жезус. В 76-та минута Салах още веднъж изведе мърсисайдци напред след страхотна независима акция, приключена с удар от дребен ъгъл. Само след пет минути възпитаниците на Пеп Гуардиола възвърнаха паритета с гол на Кевин де Бройне. До края Ливърпул имаше още един отличен късмет да победи, само че Фабиньо се забави пред опразнената врата на Сити и Родри блокира удара му.

След това тъждество Ливърпул заема второ място в класирането с 15 точки, до момента в който Манчестър Сити е на трета позиция с точка по-малко. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР