Тя е една от най-обичаните фолк певици в България, но

...
Тя е една от най-обичаните фолк певици в България, но
Коментари Харесай

Истинското й име не е Галена, не е женена за Галин, но има две деца от него

Тя е една от най-обичаните фолк певици в България, само че геният й от дълго време е надминал попрището единствено на музиката. Галена освен взривява публиката и сцената на концерти, тя е фешън икона и един от колоритните треньори в музикалния формат на bTV " Гласът на България ". 

Но постоянно остава по нещо скрито и малко известно. Ето 10 любопитни обстоятелството, които (сугурно) не знаете за Галена. 

1. Истинското й име е Галя. Именно с него стартира и музикалната си кариера.

2. Съпругът й пък се споделя Галин. Той я поддържа във всички професионални задължения, въпреки и малко ревностно, тъй като това е обвързвано с отсъствия от вкъщи.

3. Докато е ученичка, родителите й отпътуват за Гърция, с цел да работят и да могат да я устоят. По това време тя към този момент имала ясна визия с какво желае да се занимава. Преподавателите, на които е признателна за развиването на гласа си, а оттова и на кариерата, са Галя Асенова и Дарина Бошнакова. 

4. Най-голямата й фешън уязвимост са обувките. Галена не пуши, не пие кафе и съвсем не употребява алкохол. За сметка на това назовава обувките собствен недостатък. Не знае какъв брой чифта общо има.

5. Има двама синове - Стефан и Александър. Двамата са доста разнообразни като темперамент. В фамилията им татко им угажда повече, а Галена е тази, която би трябвало да споделя " Не ". Александър е левичар. Галена не желае трето дете. 

6. Обича да готви и го прави добре. Харесва й да меси самун. В това начинание нормално й оказва помощ дребният й наследник. 

7. По време на коронавирус пандемията, Галена се заразява с вируса, откакто пее на зрелостници във Велико Търново. Заразява се и дребният й наследник Александър. Тогава той е едвам на 3 година Двамата се изолират в жилището в София на певицата и там се лекуват. 

 8. Приема да бъде треньор в " Гласът на България ", когато я канят за пети път. Признава, че преди този момент не се чувствала подготвена за тази позиция. 

9. През 2013 основава специфична фешън марка. 

10. През януари 2024 година галена означи 20 години на сцената.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР