Отборите на Хебър Пазарджик и Локомотив София откриват 13-ия кръг

...
Отборите на Хебър Пазарджик и Локомотив София откриват 13-ия кръг
Коментари Харесай

Локомотив София иска да продължи добрата си серия и срещу закъсалия Хебър

Отборите на Хебър Пазарджик и Локомотив София откриват 13-ия кръг в родната efbet Лига. Срещата на Националния стадион „ Васил Левски “ започва в 17:30 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим конфликта минута по минута.

Закъсалият дилетант Хебър ще търси първи точки под управлението на новия старши треньор Владимир Манчев, който дебютира отпред на отбора със загуба от Арда с 0:1 в предишния кръг. Пазарджиклии са предпоследни в класирането с едвам седем точки, като взеха единствено една в последните си пет мача за състезание.

Тимът е в серия от 4 следващи загуби и няма маркиран гол от месец август насам или в седем следващи мача.

Емануил Манев и Тодор Чаворски има огромен късмет да бъдат върнати в тима от старши треньора Владимир Манчев, откакто бяха предишния  към този момент ментор Фулвио Пеа беше решил, че няма да разчита на тях. В тима няма съществени кадрови проблеми и Манчев ще заложи на най-благоприятен състав в търсене на излаз от рецесията.

 Локомотив София от своя страна ще се опита да се приближи директно до водачите и да продължи със мощното си показване. В последния си мач отборът на Станислав Генчев повали не какъв да е, а първенеца Лудогорец, нанасяйки му дебютно проваляне през акцията.

Добрите вести за столичани са свързани с възобновяване на Давид Малембана, който страдаше от травма и към момента не е взел присъединяване в дуелите през актуалната акция. Капитанът Красимир Милошев пък се завръща след наказване. Защитникът Каду Рибейро Дурвал пък към този момент е организиран с картотека и също ще бъде разполагаем на Генчев.

Извън сметките за дуела обаче остават Антонио Вутов, който е осъден, както и Мики Орачев, който е контузен.

В медиите се появиха и информации, че „ железничарите “ ще предложат нови контракти на двама от главните си футболисти в лицето на Симеон Славчев и Александър Любенов.

/ /

17:30 часа |

efbet Лига, 13-и кръг

Вероятни сформира на двата тима:

ХЕБЪР ПАЗАРДЖИК ( 4-2-3-1) : Ндиайе - Мазан, Бухал, Осира, Михайлов - Крумов, Божуркин, Търтов, МАрсел, Хамдиев - Валпорт

Старши треньор: Владимир Манчев

ЛОКОМОТИВ СОФИЯ ( 3-4-1-2) : Любенов – Хаджиев, Дуарте, Диас – Найденов, Славчев, Кацаров, Селсо Рапосо – Ненов - Франса, Д. Митков

Старши треньор: Станислав Генчев

Главен арбитър: Кристиян Колев, град Пловдив

Стадион: Национален стадион „ Васил Левски “, град София

Начало: 17:30 часа

Пряко по: DIEMA SPORT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР