Отборите на Франция и Дания направиха скучно равенство 0:0 в

...
Отборите на Франция и Дания направиха скучно равенство 0:0 в
Коментари Харесай

Франция и Дания не си вкараха, Перу си тръгна от Мондиала с победа

Отборите на Франция и Дания направиха скучно тъждество 0:0 в последния си мач от група С на Световното състезание по футбол, след който " петлите " приключиха преди всичко в групата, а " аленият динамит " също продължава към осминафиналите.

Въпреки всички уверения на двамата треньори, че ще играят за победа, на стадион " Лужники " в Москва двата тима бяха удовлетворени от нулевото тъждество, което бе задоволително за тях, с цел да реализиран своите цели. Селекционерът на Франция Дидие Дешан даде отмора на няколко от своите титуляри, като капитанът Юго Лорис, Пол Погба и Килиан Мбапе не бяха измежду титулярите. Световните първенци от 1998-ма година направляваха играта през по-голямата част от дуела и насочиха повече удари от противника си, само че по този начин и не стигнаха до гол. Датчаните от своя страна насочиха едвам един прецизен удар в целия дуел. По този метод двата отбора записаха първото нулево тъждество на Мондиал 2018 в 37-ия мач от шампионата в Русия. Франция приключва груповата фаза с актив от седем точки и на първа позиция, до момента в който Дания завършва с пет точки и остава на второ място.

В другия мач от групата отпадналият отбор на Перу попари очакванията на Австралия за осминафинали и завоюва с 2:0 срещата сред двата отбора, играна на стадион " Фищ " в Сочи. Перуанците, които демонстрираха добра игра в първите си два мача, най-сетне осъществиха капацитета си и приключиха присъединяване си на Световното състезание с победа. Андре Карийо даде преднина на " инките " в 18-та минута с прецизен изстрел от воле по диагонала, а в 50-та минута капитанът на Перу Хосе Паоло Гереро оформи крайното 2:0 с добър удар от сложна позиция. По този метод Перу приключва на трето място в групата с три точки, а Австралия остава на последната позиция с една точка. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР