Отборите на Франция и Австралия откриват третия ден на Световното

...
Отборите на Франция и Австралия откриват третия ден на Световното
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018 НА ЖИВО: Франция - Австралия

Отборите на Франция и Австралия откриват третия ден на Световното състезание по футбол 2018. Двата отбора ще се изправят един против различен в 13,00 часа на стадион " Казан Арена ".
Двата отбора са се срещали между тях 4 пъти в исторически проект. В тях Франция е записала 2 победи, Австралия - 1, и един път са завършвали наедно. Последната им среща е преди 5 години в другарски мач. Тогава австралийците губят с крупното 0:6. Според всички специалисти европейците са категоричен любимец в този мач.
Добрата вест за почитателите и на двата отбора е, че те нямат кадрови проблеми и треньорите ще могат да разчитат на най-хубавите си футболисти.
Франция играе на шести следващ Мондиал и това е най-дългата серия. На Мондиали Австралия има 13 мача, в които е записала единствено 2 победи.
Голямата звезда на " кенгурата " Тим Кейхил ще играе на четвърто международно състезание. 37-годишният нападател е вкарал 50 гола за отбора, като са негови и 5 от 11-те попадения на отбора на международни шампионати.
Състави:
Франция: Лорис, Павар, Варан, Умтити, Погба, Гризман, Мбапе, Дембеле, Толисо, Канте, Ернандес
Австралия: Райън, Милиган, Лецки, Круз, Набу, Моой, Йединак, Бениш, Риздън, Сейнсбъри, Рогич
Срещата сред Франция и Австралия ще може да следите онлайн в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР