Отборите на Бруклин Нетс и Минесота Тимбъруулвс успяха да се

...
Отборите на Бруклин Нетс и Минесота Тимбъруулвс успяха да се
Коментари Харесай

Бруклин и Минесота се класираха за същинската част на плейофите в НБА

Отборите на Бруклин Нетс и Минесота Тимбъруулвс съумяха да се класират за същинската част на плейофите в Националната баскетболна асоциация след домашен победи в плей-ин шампионата за седмата позиция в Източната и в Западната конференция.

В Ню Йорк съставът на Бруклин, който преди началото на сезона беше определян за един от любимците за купата, завоюва със 115:108 против Кливланд Кавалиърс.

"Мрежите " изиграха страхотна първа четвърт, която приключи 40:20 в тяхна изгода. Гостите от Кливланд завоюваха всеки един от оставащите три интервала в мача, само че това не им оказа помощ да стопят разликата на по-малко от 5 точки нито за момент.

Кайри Ървинг, който не яде и не пие преди залез слънце поради Рамадана, бе над всички за спечелилите с 34 точки и 12 асистенции. Гардът вкара 12 от 15-те си стрелби от игра и всичките си седем шута от наказателната линия. Кевин Дюрант също направи "дабъл-дабъл " от 25 точки и 11 асистенции, а Брус Браун прибави 18 точки за триумфа.

За Кливланд Дариъс Гарланд осъществя 34 точки, новобранецът Еван Моубли приключи с 19, а ветеранът Кевин Лав вкара 14 точки и овладя 13 битки.

В плейофите Бруклин ще играе с втория в Източната конференция отбор на Бостън Селтикс. За Кливланд остава още един късмет за класиране. Той ще бъде в петък (събота сутрина наше време) при семейството на спечелилия от двойката сред Атланта Хоукс и Шарлът Хорнетс.

Доста по-драматично се оказа класирането за плейофите за отбора на Минесота Тимбъруулвс, който завоюва със 109:104 против Лос Анджелис Клипърс.

D'Angelo Russell took control of the offense late, knocking down the go-ahead 3 late to advance to the presented by Гугъл Pixel!: 29 PTS, 5 REB, 6 AST, 3 STL
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР