Отборите на Бърнли и Манчестър Юнайтед играят при в двубой

...
Отборите на Бърнли и Манчестър Юнайтед играят при в двубой
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бърнли 1:1 Ман Юнайтед, домакините със светкавичен гол през втората част

Отборите на Бърнли и Манчестър Юнайтед играят при в дуел от 24-ия кръг на британската Висша лига. Пол Погба откри резултата в 18-ата, а Джей Родригес изравни в 47-ата минута. Сблъсъкът може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата.

Домакините са в серия от две следващи равенства в шампионата, а мениджърът Шон Дайш е направил две промени в своя отбор. Джей Родригес и Джон Браунхил заемат местата на Дейл Стивънс и Аарън Ленън. Атаката на отбора пък е водена от новото попълнение Ваут Вегхорст, който бе притеглен от Волфсбург.

Мениджърът на „ алените дяволи “ Ралф Рангник също е направи две промени в стартовата единайсеторка в съпоставяне със загубата от Мидълзбро за ФА Къп. Давид Де Хеа и Единсон Кавани стартират от първата минута за сметка на Кристиано Роналдо и Дийн Хендерсън.

/ /

Гостите започнаха по-добре дуела и постановиха териториален напън още в първите минути, само че съществени рискове пред вратата на Ник Поуп липсваха.

В 11-ата минута обаче „ алените дяволи “ означиха попадение. Тогава Бруно Фернандеш центрира в наказателното поле от свободен удар, където Джемйс Тарковски изпусна Рафаел Варан, а французинът нанесе прецизен удар с глава в далечния ъгъл. Голът обаче беше прегледан от системата ВАР и бе анулиран поради засада на капитана Хари Магуайър, който, съгласно рефера Майк Дийн, е повлиял в обстановката.

Ман Юнайтед продължи да е по-активният тим съумя да излезе напред в резултата в 18-ата минута. Маркъс Рашфорд изведе зад тила си отляво в наказателното поле Люк Шоу, който пусна паралелен на голлинията пас, а топката беше засечена от Пол Погба. Французинът нанесе мощен удар в горния ляв ъгъл на безпомощния Поуп – 0:1.

Magnifique
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР