Отборът на Южна Африка ще защитава титлата си от световното

...
Отборът на Южна Африка ще защитава титлата си от световното
Коментари Харесай

Южна Африка надви драматично Англия и стана вторият финалист на световното първенство по ръгби

Отборът на Южна Африка ще пази купата си от международното състезание по ръгби във финала на шампионата на планетата през 2023-а година във Франция, откакто в инфарктен втори полуфинал надигра с 16:15 състава на Англия.

Под проливния дъжд на " Стад дьо Франс " в Париж срещата сред двата отбора, която бе повтаряне на борбата за трофея отпреди четири години, ни предложи същинска драма, след която англичаните несъмнено могат да съжаляват, че пропуснаха да се класират за втори следващ край.

" Розите " владееха самодейността в огромен интервал от срещата, като всичките им точки бяха маркирани от капитана Оуен Фарел, който осъществя четири наказателни удара, а един път се разписа и с удар от ждроп, с който направи резултат 15:6 в интерес на своя отбор.

В 69-ата минута на срещата обаче южноафриканците стигнаха до единственото есе в конфликта посредством Рудолф Сниман, след което вкараха и спомагателния си удар, с цел да понижат пасива си на единствено 2 точки при 13:15.



Така се стигна до заключителните епизоди на постоянното време, когато Андре Полард означи от углавен удар, носейки успеха на " антилопите " с 16:15.

По този метод Южна Африка оформи мечтания за мнозина почитатели на ръгбито край против Нова Зеладния, откакто

Решителната борба за трофея " Уилям Уеб Елис " е идната събота (28 октомври) от 21:50 ч. , а след нея е несъмнено, че щ е бъде излъчен първият в историята четирикратен международен първенец по ръгби . Големият край на шампионата на планетата ще може да наблюдавате НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3, като преди началото на мегасблъсъка публичната телевизия ще ви предложи студийна стратегия, която стартира в 21:30 ч.

Ден по-рано - на 27 октомври (петък) - от 21:50 ч. не пропускайте и борбата за бронзовите медали сред Аржентина и Англия , която още веднъж може да гледате НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР