Отборът на Уотфорд победи с 2:0 като гост Уест Хам

...
Отборът на Уотфорд победи с 2:0 като гост Уест Хам
Коментари Харесай

Уотфорд секна серията на Уест Хам

Отборът на Уотфорд победи с 2:0 като посетител Уест Хам в мач от 18-ия кръг на Премиър лийг. “Стършелите” сложиха завършек на отличната серия от четири следващи победи на “чуковете”. Играчите на Хави Грасия стигнаха до триумфа след попадения във всяко едно полувреме.

В 30-ата минута Роберто Перейра бе спънат в наказателното от Фабиан Балбуена и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Трой Дийни и откри. До почивката и двата отбора имаха по едно състояние за попадение, само че до смяна на светлинното табло не се стигна.

През втората част домакините бяха по-активният отбор, като на няколко пъти бяха покрай равнене. Веднъж и гредата оказа помощ на Бен Фостър. Удар на Робърт Снодграс с глава се отби в страничния дирек. В самия завършек на срещата обратно на обстановката на терена Уотфорд стигна до второ попадение. Комбинация сред Перейра и Жерар Деулофеу разреши на втория да прониже Лукаш Фабиански за повторно, с което и да подпечата триумфа на отбора си.

Така Уотфорд продължава да оставя отлични усещания с представянето си през сегашния сезон и заема шеста позиция в класирането с актив от 27 точки. Уест Хам пък пропусна да се изкачи доста нагоре в подреждането и за момента е 12-и с 24. Премиър лийг 18 кръг, събота 22 декември  Уест Хам 0:2краен резулат  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР