Отборът на ЦСКА разгорми с 4:0 гостуващия Хебър Пазарджик в

...
Отборът на ЦСКА разгорми с 4:0 гостуващия Хебър Пазарджик в
Коментари Харесай

ЦСКА вкара четири гола на клетия Хебър и поведе в Първа лига

Отборът на ЦСКА разгорми с 4:0 гостуващия Хебър Пазарджик в мач от 14-ия кръг на Първа лига.

ЦСКА поведе в резултата на стадион „ Българска войска “ в 32-ата минута. Алехандро Серано бе пресиран от Марселино Кареасо и върна топката обратно към вратаря Хадим Ндиайе. Кареасо, обаче, продължи да преследва кълбото и това принуди стража на новаците в елита да сбърка при изчистването на топката отвън заплаха. Тя бе овладяна от Дюкенс Назон в наказателното поле на Хебър, който финтира бранителя Пламен Крумов и с изстрел по земя се разписа в долния десен ъгъл на вратата.

“Червените “ осъществиха и второ попадение в самия завършек на полувремето, само че то не зачетено. Голмайсторът Назон пусна дълго извеждащо подаване към Жираир Шагоян по десния фланг на нападението, арменецът нахлу в пеналтерията на пазарджишкия отбор и с компактен изстрел се разписа в средата на вратата, защитавана от стража Ндиайе. След преразглеждане на обстановката с ВАР, голът не бе приет поради нарушаване на Джонатан Линдсет в зародиш на головата офанзива на „ армейците “.

Все отново съставът на Саша Илич удвои преднината си в 56-ата минута посредством голмайстора Дюкенс Назон, който получи топката на границата на наказателното поле на Хебър, освободи се от опеката на Пламен Крумов с лек финт, след което нанесе удар по земя, като топката се озова в долния десен ъгъл на аварийния вратар Петър Дебърлиев, който размени неубедителния Хадим Надиайе под рамката на вратата.

След малко повече от час игра вицешампионът на България направи преднината си в срещата класическа. Георги Търтов върна топката към Пламен Крумов отдясно в наказателното поле на „ зелените “, където тя му бе отнета от Лазар Туфегджич, а Браян Морено владя кълбото и с удар по земя диагонално се разписа сред краката на стража Дебърлиев.

Отново Морено бе в прегръдките на своите съотборници в 71-ата минута, разписвайки се след асистенция на дебютанта Марселино Кареасо.

Гостите от Пазарджик останаха с човек по-малко на терена в 78-ата минута след директния червен картон на Алехандро Серано, който влезе жестоко в краката на голмайстора на ЦСКА Браян Морено.

В класирането ЦСКА събра актив от 28 точки и краткотрайно се изкачи на първото място, с точка преднина пред втория ЦСКА 1948 и на два пункта пред първенеца Лудогорец. Хебър заема 13-ата позиция с 10 точки от 14 изиграни срещи.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР