Отборът на ЦСКА (Москва) спечели гостуването си на СКА-Хабаровск с

...
Отборът на ЦСКА (Москва) спечели гостуването си на СКА-Хабаровск с
Коментари Харесай

Миланов влезе и излезе при победа на ЦСКА в студа на Ленин

Отборът на ЦСКА (Москва) завоюва гостуването си на СКА-Хабаровск с 4:2, само че българско дерби нямаше, тъй като единствено Георги Миланов се появи на терена. Венцислав Христов бе запаса за домакините и не влезе в игра на стадион “Ленин”.

Миланов също стартира на пейката, само че се наложи да влиза в игра в средата на първото полувреме, с цел да размени получилия травма Алексей Березуцкий. Атмосферните условия бяха извънредно тежеки, като футболистите на двата тима играха при температура от -20 градуса.

Георги Миланов обаче също напусна с контузия пет минути преди края, когато бе заменен от младия Константин Кучаев.

Денис Дедечко вкара първия гол в мача, давайки преднина на СКА след единствено пет минути игра - 0:1. Алан Дзагоев изравни в 12-ата минута за 1:1, след което последва мъртвило. В последните петнадесетина минути обаче головете заваляха един след различен. Първо Понтус Вернблум изведе столичани напред за 2:1 в 74-ата минута, а в 81-ата Мирослав Маркович възстанов равенството - 2:2. Втори гол на Вернблум още веднъж даде преднина на ЦСКА - 3:2 в 83-ата минута, а в 90-ата Витиньо постави точка на разногласието с попадение за 4:2.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР