Отборът на Царско село спечели с лекота домакинството си на

...
Отборът на Царско село спечели с лекота домакинството си на
Коментари Харесай

Аутсайдерът във Втора лига не затрудни Царско село

Отборът на Царско село завоюва с лекост семейството си на Добруджа в среща от XXIV кръг на Втора професионална лига. Футболистите на Никола Спасов, които са на броени дни от историческа първа промоция в елита на България, победиха с 3:1 новобранеца в шампионата и най-малко краткотрайно дръпнаха с 18 точки пред втория Монтана, който в понеделник има тежко посещение на Арда (Кърджали).
 Царско село - Добруджа @@@
С три гола в границите на единствено шест минути столичният клуб си подсигури победа №22 от началото на шампионата. Точни за водача във втория ни ешелон бяха Георги Андонов (45’), Емануил Манев (48’) и Реян Даскалов (51’). В края на срещата гостите от Добрич върнаха едно попадение посредством резервата Дениз Кадир (85').
 Царско село - Добруджа @@@
С следващите три точки Царско село събра 67 в актива си и при положително стичане на събитията този кръг - загуба на Монтана на “Арена Арда”, още идната седмица може да официализира присъединяване си в Първа лига наесен.

Добруджа пък продължава увереното си завръщане в аматьорския футбол. “Жълто-зелените” са на дъното на класирането със скромните 15 точки на сметката си, като шест кръга преди края са на цели 7 от избавителното 14-то място.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ПРОГРАМАТА НА ЦАРСКО СЕЛО ПРОГРАМАТА НА ДОБРУДЖА
ГОЛМАЙСТОРИТЕ В ГРУПАТА
ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ Втора лига 24 кръг, събота 13 април  Царско село 3:1краен резулат  Добруджа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР