Отборът на Тотнъм проучва възможността да използва Джовани Ло Селсо

...
Отборът на Тотнъм проучва възможността да използва Джовани Ло Селсо
Коментари Харесай

Тотнъм жертва Ло Селсо заради нови играчи

Отборът на Тотнъм изследва опцията да употребява Джовани Ло Селсо като разменна монета, защото клубът се стреми да укрепи състава преди края на зимния трансферен прозорец. Ло Селсо остана отвън състава на „ шпорите “ при провалянето с 0:2 от Челси в неделя, макар че халфът разгласи в обществените мрежи, че е здрав и във форма.

Аржентинският национал обаче не съумява да се наложи в отбора на лондончани, откогато дойде от Реал Бетис през 2019 година, в началото чартърен, преди да закупен за непрекъснато за 42,3 милиона паунда.

Ло Селсо стартира в единствено два мача от Висшата лига до момента този сезон и „ The Athletic “ оповестява, че „ шпорите “ изследват опцията да включат халфа в евентуална договорка за замяна, защото мениджърът Антонио Конте се стреми да притегли нови играчи преди крайния период през идната седмица.

Конте желае да добави нов халф през януари и е подготвен да разреши на Ло Селсо, Танги Ндомбеле и Деле Али да изоставен клуба.

Няма информация на кой клуб може да бъде препоръчан Ло Селсо в възможна батерна договорка, само че „ шпорите “ са свързани с халфа на Милан Франк Кесие, бранителя на Севиля Диего Карлос и крилото на Уулвърхемптън Адама Траоре.

▪️ 's training match allows club to exploit quarantine loophole for unvaccinated personnel
▪️ hope for swap deal involving Lo Celso
▪️ interest in Marseille CB Caleta-Car
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР