Отборът на Славия постигна успех с 1:0 като гост над

...
Отборът на Славия постигна успех с 1:0 като гост над
Коментари Харесай

Славия тресна Берое с ранен гол на рожденика Галин Иванов

Отборът на Славия реализира триумф с 1:0 като посетител над Берое в дуел от 26-ия кръг на efbet Лига и прекъсна серията си от 6 мача без триумф.

С триумфа " белите " записаха 41 точки и вървят на седвата позиция във краткотрайното класиране, до момента в който Берое е 11-и с 24.

В воин за Славия се трансформира рожденикът Галин Иванов, който се разписа още първоначално още във 2-ата минута. Така футболистите, водени от Златомир Загорчич събраха актив от 41 точки, само че остават на 7-мо място, като изостават на 1 от Черно море.

Мачът се реши във 2-ата минута, когато Емил Стоев насочи удар с пета, който бе избавен от Караджов, само че при добавката рожденикът Галин Иванов изведе Славия напред в резултата.

В 17-ата минута Кристиан Добрев бе изведен от Галин Иванов, само че шутът му бе отразен от вратарят на Берое Иван Караджов.

До края на полувремето на два пъти Емил Стоев пропусна да удвои преднината на " белите ". В последната минута на първата част Ахмед Ахмедов прати топката в мрежата на домакините, само че след информация с ВАР бе отсъдена засада.

Няколко минути след подновяването играта Галин Иванов направи отличен пробив, само че ударът му бе блокиран. След един час игра Светослав Вуцов резервира резултата неизменен, откакто съумя да парира опит на Симеон Мечев.

В 75-ата минута бе последното забавно състояние в мача. Галин Иванов изведе Тони Тасев в чиста позиция, само че той бе надигран от Караджов.
 Берое - Славия 0:1 в дуел от 26-ия кръг онлайн
Берое - Славия 0:1 в дуел от 26-ия кръг

Единственият дуел за деня в efbet Лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР