Отборът на Славия постигна победа с 2:1 при домакинството си

...
Отборът на Славия постигна победа с 2:1 при домакинството си
Коментари Харесай

Славия победи Левски и измести сините от петото място в Първа лига

Отборът на Славия реализира победа с 2:1 при семейството си на Левски в отсрочен дерби-мач от третия кръг на Първа лига.

„ Белите “ откриха резултата на стадион „ Александър Шаламанов “ в столицата след тъкмо половин час игра, когато топката стигна до Галин Иванов на границата на наказателното поле на „ сините “. Опитният халф на Славия финтира новото попълнение на Левски Абдулахи Шеху и с фалцов удар прати неспасяемо топката в горния ляв ъгъл на вратата, защитавана от малдия Пламен Андреев.

Домакините означиха втори гол при започване на второто полувреме, само че той бе анулиран. Ертан Томбак с балонна топка изведе резервата Кристиян Добрев десния фланг, който проби в пеналтерията на Левски и подаде по земя към точката за осъществяване на дузпа, където Емил Стоев с удар от придвижване се разписа. Попадението, обаче, бе анулирано поради засада на Добрев.

Славия въпреки всичко удвои преднината си в 71-ата минута, когато Кристиян Добрев проби отдясно в наказателното поле на „ сините “ и пусна паралелен пас, като топката бе прескочена от Галин Иванов, който я остави за непокрития Кемело Нгуена. Футболистът на домакините се разписа от близка отдалеченост.

В третата минута от добавеното време на срещата Марин Петков върна един гол за Левски.

В класирането съставът на Златомир Загорчич събра актив от 24 точки и измести Левски от шестото мясти, макар че отборът на Станимир Стоилов има същия точков актив.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР