Отборът на Рома завърши само наравно при тазвечершното гостуване на

...
Отборът на Рома завърши само наравно при тазвечершното гостуване на
Коментари Харесай

Моуриньо: Тази вечер един футболист ме предаде, през януари ще го изгоня

Отборът на Рома приключи единствено наедно при тазвечершното посещение на Сасуоло (1-1), в мач, в който първо поведе, само че не съумя да резервира преднината до края.

Треньорът на римляните Жозе Моуриньо направи спорно изявление след мача в собствен жанр, като атакува един от появилите се на терена играчи, само че без да го посочва.
 Рома с нова неверна стъпка в Серия
Рома с нова неверна стъпка в Серия " А ", Лече тресна Аталанта

Вижте детайлности

" Тази вечер видяхме тим, който желае да завоюва против първокласен съперник. Жалко, че напъните на целия ни тим бяха унищожени от държанието на един футболист, който не се държа професионално. Това не значи, че играчът е сбъркал, тъй като грешките са неразделна част от футбола. Няма да ви споделям кой е футболистът, довечера имах 16 играчи на терена и съм удовлетворен от представянето на 15. През януари той ще би трябвало да си откри нов клуб ", сподели Моуриньо.

Италианските медии към момента не са почнали да спекулират кой е, само че се чака скоро да се разбере кой от играчите на Рома ще би трябвало да стартира да стяга багажа и да напусне през зимния трансферен прозорец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР