Отборът на Реал (Мадрид) записа победа с 2:0 над Валенсия

...
Отборът на Реал (Мадрид) записа победа с 2:0 над Валенсия
Коментари Харесай

Реал победи Валенсия с 2:0

Отборът на Реал (Мадрид) записа победа с 2:0 над Валенсия в тазвечершното дерби сред двата тима. През последните години, това бе един от най-чаканите конфликти в Испания, само че поради мястото и на двата отбора в класирането, както и формата им, представление липсваше.

Първото попадение падна още в осмата минута, когато Даниел Вас си означи злополучен автогол. Всичко стартира от Карим Бензема, който бе оставен непокрит и съумя да овладее топката и да играе с гърди, изпращайки кълбото в краката на Карвахал. Той съумя да залъже Хосе Гая и незабавно центрира към вратата, а там Вас не съумя да се намеси по най-хубавия метод и прати топката в личната си мрежа, извеждайки противника напред в резултата - 1:0.

В 83-ата минута, Бензема комбинира с Лукас, който невъзмутимо се разписа във вратата за 2:0. Реферът заподозря, че голът не е постоянен и употребява ВАР технологията, с цел да се увери. В последна сметка, попадението бе зачетено и " белия балет " имаше какво да чества.

Така, Реал (Мадрид) завоюва три значими точки и зае петото място във краткотрайното класиране в Ла Лига с актив от 23 точки, до момента в който Валенсия е 13-ти със 17.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР