Oтборът на Пари Сен Жермен продължава с лошото си представяне

...
Oтборът на Пари Сен Жермен продължава с лошото си представяне
Коментари Харесай

ПСЖ изравни куп антирекорди след загубата си от Байерн

Oтборът на Пари Сен Жермен продължава с неприятното си показване след края на международното състезание в Катар и подновяването на клубния футбол. Звездната селекция на парижани загуби нощес и от Байерн (Мюнхен) с 0:1 в Шампионската лига, като това бе третото следващо проваляне в формален мач за отбора на Кристоф Галтие, след загубите от Марсилия за Купата и от Монако в Лига 1.

С провалянето си от баварците ПСЖ изравни няколко антирекорда. Тимът загуби три следващи мача за първи път от 12 години насам. За последно това се случи през 2011 година, няколко месеца преди идването на катарските инвестирори в клуба. Треньор тогава е Антоан Комбуаре, който губи поредно от Нанси, Марсилия и Република България Залцбург. Наставникът е уволнен в края на годината, като негов правоприемник е Карло Анчелоти.

Поражението от Байерн прекъсна и поредицата от 40 домашен мача без загуба на ПСЖ, които за последно изгубиха през април 2021 година още веднъж от баварците с 0:1 в Шампионската лига, само че в последна сметка продължиха поради множеството си голове на непознат терен. Едва за повторно в последните си 33 семейства в Шампионската лига отборът не се разписа, като предходният път бе точно в гореспоменатия четвъртфинал с Байерн през 2021 година

Продължава и  цялостното неприятно показване на отбора след края на Мондиала в Катар. ПСЖ има цели 5 провали през 2023 година, при изискване че за цялата минала 2022 година тимът бе губил едвам 4 пъти. Освен провалите от Марсилия, Монако и Байерн, през новата година парижани отстъпиха и в гостуванията си на Ланс и Рен в Лига 1.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР