Отборът на Нюкасъл се интересува от крилото на Лийдс Юнайтед

...
Отборът на Нюкасъл се интересува от крилото на Лийдс Юнайтед
Коментари Харесай

Нюкасъл се насочва към крило на Лийдс, отказва се от Диаби и Исак

Отборът на Нюкасъл се интересува от крилото на Лийдс Юнайтед Джак Харисън. „ Daily Mail “ оповестява, че мениджърът на „ свраките “ Еди Хау е подготвен да даде 20 милиона паунда за някогашния футболист на Манчестър Сити, само че тази цена не дава отговор на сумата, която тимът от Йоркшир би желал за своя играча.

25-годишният футболист се счита за по-рентабилен вид от звездата на Байер Леверкузен Муса Диаби, който е оценен на към 60 милиона плюс паунда. Още повече, че „ The Telegraph “ твърди, че от Нюкасъл ще се откажат от концепцията да привлекат както Диаби, по този начин и нападателя на Реал Сосиедад Александър Исак.

Newcastle are weighing up a £20m bid for versatile Leeds star Jack Harrison
— MailOnline Sport (@MailSport)
На „ Сейнт Джеймсис Парк “ са разочаровани от сумите, които желаят „ аспирините “ и „ баските “ за своите футболисти. Шведският национал Исак се обрисуваше като съществена цел за Хау, защото той желае да укрепи офанзивата на отбора. „ Свраките “ даже бяха подготвени да счупят върха си като платят за него към 50 милиона паунда. Но Реал Сосиедад отхвърля да договаря за сума, по-малка от неговата освобождаваща уговорка, която е в размер на 76 милиона паунда.

Подобна е и историята с 23-годишното френско крило Диаби. От Байер Леверкузен желаят 60 милиона паунда за звездата си, който също желае да стане и най-добре печелещият състезател на „ джордитата “.

Смята се, че Нюкасъл към момента не изключва опцията за компромис, само че последните информации гласят, че няма никакви признаци за прогрес по двете покупко-продажби от седмици.

Newcastle abandon Alexander Isak and Moussa Diaby moves as transfer frustration grows |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР