Отборът на Манчестър Юнайтед се класира за първи финал под

...
Отборът на Манчестър Юнайтед се класира за първи финал под
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се класира за финала на Карабао след нова победа над Форест

Отборът на Манчестър Юнайтед се класира за първи край под управлението на мениджъра Ерик загар Хаг, откакто победи за повторно Нотингам Форест в полуфиналите на шампионата Карабао Къп.

" Червените дяволи " имаха удобна преднина от 3:0 от гостуването си в Нотингам преди седмица, а в сряда вечер завоюваха с 2:0 на " Олд Трафорд ", с цел да отстранят противника с общ резултат 5:0. По този метод Манчестър Юнайтед ще се изправи против Нюкасъл във финала на конкуренцията, откакто " свраките " победиха Саутхемптън в другия полуфинал.

Въпреки солидния задатък, Тен Хаг още веднъж заложи на мощен състав и не даде отмора на съществени футболисти като Рафаел Варан, Бруно Фернандеш и Каземиро. Новото попълнение Марсел Забицер нямаше опция да дебютира, защото към момента не е получил работна виза. След повече от един час без голове резервата Антони Марсиал откри резултата в 73-та минута, а три минути по-късно Фред удвои, като и за двата гола асистира Маркъс Рашфорд.

Така Юнайтед се класира за финала на Купата на лигата за десети път в историята си, като ще срещне Нюкасъл на " Уембли " на 26-ти февруари. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР