Отборът на Манчестър Юнайтед изглежда, че ще се размине със

...
Отборът на Манчестър Юнайтед изглежда, че ще се размине със
Коментари Харесай

Байерн на крачка от привличането на дуо от Аякс

Отборът на Манчестър Юнайтед наподобява, че ще се размине със звездата на Аякс Райън Гревенберх. Твърди се, че немският първенец Байерн Мюнхен напредва към последния стадий на договарянията за подписа на нидерландския гений.

Трансферният гуру Фабрицио Романо, че Гравенберх и десният бек Нусаир Мазрауи се чака да се причислят към тима на Юлиан Нагелсман това лято.

Легендарният немски вратар и изпълнителен шеф на Байерн Оливер Кан обаче отхвърли да разяснява слуховете към двамата евентуални нови играчи.

„ Не приказваме за играчи, които имат контракт с други клубове. Става дума за почитание към другите тимове “, съобщи Кан пред „ Sport1 “.

Това ще пристигна като голям удар за новия управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг, който работи и сега дружно с дуото в Аякс.

Гравенберх се счита за един от най-хубавите млади гении в международния футбол дружно с Джуд Белингам от Борусия Дортмунд и Фил Фоудън от Манчестър Сити.

Bayern are progressing at final stages of negotiations for Ryan Gravenberch and Noussair Mazraoui. Both are expected to join Bayern.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР