Отборът на Локомотив София се обърна към своите привърженици с

...
Отборът на Локомотив София се обърна към своите привърженици с
Коментари Харесай

Локомотив Сф: Мечтаем за Купата на България, мечтаем за Европа

Отборът на Локомотив София се обърна към своите последователи с апел за поддръжка в семейството против ЦСКА 1948 тази сряда (26 април), с което ще бъде обещано начало на полуфиналния конфликт сред тези два отбора в шампионата за Купата на България.

" Железничарите " за първи път доближиха до тази фаза на конкуренцията след 9-годишна пауза, а през днешния ден управлението на клуба употребява страницата във Facebook, с цел да подкани своите почитатели към това да си закупят билети за срещата в сряда.

Междувременно, по-рано през днешния ден от " червено-черните " излязоха със известие на своя уебсайт, в което оповестиха, че има смяна в цената на пропуските за мача против ЦСКА 1948, които ще костват сред 10 и 50 лв.. За пенсионери и възпитаници билетите ще бъдат надлежно по 10 и 5 лв. в секторите " А " и " Г ", а деца до 12 години ще влизат на стадиона гратис, само че с компаньон.

Отборът на Локомотив София за последно победи с Купата на България през сезон 1994/95, откакто във финала побеждава с 4:2 Ботев Пловдив на Националния стадион " Васил Левски ".

Ето я и обявата на Локомотив Сф във Facebook:

" Локомотив доближи до полуфиналите за Купата на България за първи път от 9 години. И то по какъв метод единствено!!! С победа в последната секунда против огромния противник Славия.

И мечтаем! Мечтаем за трофея, мечтаем за Европа. Отборът има потребност от теб! От всеки един локомотивец, от всяко едно червено-черно сърце. Отборът има потребност от поддръжка.

Ела на стадион " Локомотив " в сряда, дано дружно да изживеем фантазията!

26 АПРИЛ 2023 | 18:30 ЧАСА | СТАДИОН " ЛОКОМОТИВ "

ЕДИН ОТБОР! ЕДНО ИМЕ! САМО ЛОКО! "

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР