Отборът на Локомотив Пловдив прекъсна серията си от три поредни

...
Отборът на Локомотив Пловдив прекъсна серията си от три поредни
Коментари Харесай

Локомотив Пд се върна към победите след домакински успех срещу Септември

Отборът на Локомотив Пловдив прекъсна серията си от три следващи равенства в Първа лига и надигра с 2:1 вкъщи състава на Септември София в откриващата среща от 25-ия кръг.

С триумфа момчетата на Александър Томаш краткотрайно се върнаха на 4-а позиция в подреждането с 43 точки, само че още на следващия ден " смърфовете " могат да бъдат изместени от там, в случай че Левски се оправи с Локомотив София вкъщи. В същото време пък Септември остава на 12-а позиция с 22 пункта.

На стадион " Локомотив " в Пловдив домакините имаха предимство през цялото първо полувреме, само че трябваше да чакат до 42-а минута, с цел да открият резултата посредством Матеус Да Силва, който се възползва от чудесно извеждащо подаване на Джовани.

В 58-а минута пък на собствен ред Джовани удвои преднината на " смърфовете " след ужасно построено нахлуване, при което бразилецът преодоля повече от половината терен с дрибъл, направи двойно подаване с капитана Димитър Илиев, а най-после приключи офанзивата с обмислен удар от границата на наказателното поле.

Отборът на Септември София въпреки всичко върна едно попадение 10 минути преди края на постоянното време, когато Валентин Йосков се възползва от недоразумение сред стража на домакините Динко Хоркаш и бранителя Тодор Павлов, които се разминаха куриозно с топката. Това остави нападателят на опразнена врата и той не сбърка, намалявайки пасива на " синьо-червените ".

В оставащите минути гостите натиснаха в търсене на точката, само че до нов гол не се стигна и по този начин съставът на Локомотив Пловдив се поздрави с крайния триумф.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР