Отборът на Локомотив (Новосибирск), който е воден от селекционера на

...
Отборът на Локомотив (Новосибирск), който е воден от селекционера на
Коментари Харесай

Пламен Константинов и Локомотив на победа от бронза в Русия след нова драматична победа

Отборът на Локомотив (Новосибирск), който е воден от селекционера на мъжкия народен тим на България Пламен Константинов, е на победа от продобиване на бронзовите медали в съветската Суперлига. Момчетата на Константинов надвиха доста мъчно и трагично вкъщи на Зенит (Санкт Петербург) с 3:2 (29:31, 25:17, 16:25, 25:13, 16:14) в мач №3 от плейофа за 3-ото място, игран този следобяд.
 Пламен Константинов и Локомотив започнаха с измъчена победа битката за бронза в Русия Пламен Константинов и Локомотив започнаха с измъчена победа битката за бронза в Русия
По този метод Локомотив още веднъж поведе в серията с 2-1 победи. Играе се до 3 триумфа от 5 мача. Четвъртата, може би решаваща, среща сред двата отбора ще се играе в сряда (3 май) от 15,00 часа българско време още веднъж в Новосибирск.

Нов мощен мач за Локомотив изигра сръбският диагонал Дражен Лубурич, който стана най-полезен с 21 точки (1 блок, 3 аса и 44% успеваемост в офанзива - +9) за успеха. Омар Курбанов добави още 19 точки (2 блока, 52% успеваемост в офанзива и 40% положително посрещане - +8) за триумфа.

За отбора на Зенит Виктор Полетаев бе над всички също с 21 точки (3 блока, 2 аса и 39% успеваемост в офанзива - +9). Матю Андерсън пък приключи с 13 точки, само че и това не беше задоволително за победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР