Отборът на Левски загуби с 0:2 от Арда (Кърджали) на

...
Отборът на Левски загуби с 0:2 от Арда (Кърджали) на
Коментари Харесай

Левски загуби от Арда на “Герена” и записа исторически резил |

Отборът на Левски загуби с 0:2 от Арда (Кърджали) на “Герена ” в дуел от третия кръг на Първа лига.

26-кратните първенци записаха трета поредна загуба на старта на шампионата (б.р. това не се беше случвало в никакъв случай в историята на вековния клуб) и се закотвиха на дъното в класирането с актив от 0 точки. Нападателите Томислав Йорданов (20-дузпа) и Спас Делев (32) бяха точни за кърджалийци, които записаха втори следващ триумф на “Герена ” в границите на няколко месеца.

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков изгледа мача от трибуните и надали му е станало прелестно от видяното на терена. В същото време половинката му Илиана Раева, президент на българската федерация по художествена гимнастика, ликуваше след триумфа на ансамбъла в отборната конкуренция на олимпийските игри в Токио.

“Третата поредна загуба натежава много. Две от тях бяха на наш терен. Трудно ми е да приказвам след подобен мач, сами се бихме. Знаем по какъв начин играе Арда, само че след тези обикновени неточности бе мъчно да се върнем. В този мач имаше предпочитание, само че отново ни липсваше креативност. Да бъда почтен, тези два гола малко смъкнаха гарда на момчетата.

През второто полувреме изпуснахме няколко шанса. Сами се вкарахме в това състояние и сами ще би трябвало да излезем. Това може да се случи единствено с доста работа ”, разяснява треньорът на Левски Живко Миланов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР