Отборът на Левски продължава да няма пълно спокойствие, за да

...
Отборът на Левски продължава да няма пълно спокойствие, за да
Коментари Харесай

Спас Русев вкара напрежение сред звездите в Левски

Отборът на Левски продължава да няма цялостно успокоение, с цел да се приготвя по най-хубавия метод за пролетния дял на шампионата. Този път повода е във към момента настоящия притежател на " сините " Спас Русев, който скоро се чака да бъде заменен на поста. Това ще се случи, в случай че финансовият одит, който тече сега, удостовери думите му за отговорностите на 26-кратните първенци и не излязат по-големи суми.

Бизнесменът изнерви играчите на Георги Деменджиев, откакто за следващ път бави заплатите, научи Sportal.bg. Той и Красимир Иванов бяха оповестили пред футболистите в края на предната година, че такива неща повече няма да се случват. Но в този момент, към момента се бави заплатата за декември, което не дава успокоение на отбора. Русев, който има уговорката да заплати месечните хонорари на чиновниците си, обаче не си подвига телефона на играчите, които го търсили от Агия Напа. По информация на Sportal.bg той чака пари от един от спонсорските контракти, които да влязат тези дни в касите на клуба, с цел да оправи заплатите на играчи и чиновници.

Новият изпълнителен шеф Павел Колев е бил залят от въпроси какво тъкмо се случва. Именно той приказва със звездите на " сините ", с цел да ги успокои, като подсигурява, че ще направи всичко допустимо да си получат заплатите до седмица. Това обаче е работа на остарялото управление, а той е лицето на възможните бъдещи притежатели.

Настроението на играчите може да попречи и на треньора Дерменджиев да работи пълноценно, в случай че част от футболистите му не упражняват на 100% или с въодушевление. Нещо, което се е случвало към този момент на стадион " Георги Аспарухов " през последната половин година, а резултатите бяха пагубни.

Напомняме, че в навечерието на мача с Вадуц в Лихтенщайн един от водачите в отбора на Делио Роси Жорди Гомес взриви съблекалнята и управлението. Причината е, че преди гостуването от Лига Европа, когато играчите не бяха получавали заплати близо два месеца, той си разреши да напише с огромни букви на дъската в съблекалнята - " No salary - no travel " или " Няма заплати - няма пътешестване ". Това деяние втрещи Русев, защото испанецът беше подписал нов контракт 50 дни по-рано, а също по този начин изпусна дузпа във финала против Славия, която остави 26-кратните първенци за следващ път без трофей.
 Левски - Вадуц @@@
Както е известно, " сините " изгубиха с 0:1 от отбора, който даже играе във втора дивизия на Швейцария заради неналичието на професионален шампионат в Лихтенщайн. Русев заплати в навечерието на втория мач, извоюван от българския отбор с 3:2, само че и това не оказа помощ на Левски да не стане за смях за следващ път в Европа.

Това закъснение на Русев подлива вода пред футболистите и на възможните му заместници, които в лицето на Колев смениха лайкове от тях Славиша Стоянович и дадоха обещание, че измененията се вършат за едно по-добро бъдеще в клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР