Отборът на Левски победи латвийския Рига с 2:0 в четвъртата

...
Отборът на Левски победи латвийския Рига с 2:0 в четвъртата
Коментари Харесай

Левски отново победи Рига, този път с два гола на новото попълнение Рикардиньо

Отборът на Левски победи латвийския Рига с 2:0 в четвъртата си контрола в Дубай.

В началните минути на срещата съставът на Станимир Стоилов беше по-активният тим.

В 10-ата „ сините “ насочиха първия прецизен удар по посока вратата на латвийците. Уелтън проби отляво и стреля по земя. Вратарят Рихартс Матревикс съумя да реагира и улови.

В 20-ата минута Левски провежда бърза контраофанзива. Илиян Стефанов пусна към Уелтън, бразилецът стреля от дребен ъгъл, само че вратарят избави.

В 37-ата минута след безредие във вратарското поле Илиян Стефанов беше потърсен с центриране. Той не съумя да нанесе удар, след което Рикардиньо и Уелтън също нямаха триумф.

Малко по-късно Левски въпреки всичко излезе напред в резултата. Илиян Стефанов стреля по земя, само че ударът му беше отразен. Последва обаче добавка на Рикардиньо. Централният нападател нямаше по какъв начин да пропусне на празна врата от непосредствена непосредственост.

Латвийците можеха да изравнят посредством Микаел Сойсало, който получи на чиста стрелкова позиция. Топката мина на сантиметри около десния непряк дирек на вратата, защитавана от Николай Михайлов.

В 44-ата минута Левски провежда офанзива по десния фланг. Топката мина през Галчев и стигна до Роналдо. Той потърси с пас по земя Уелтън, който отклони, само че право в ръцете на вратаря.

В началото на второто полувреме метеорологичните условия смаяха локалните, тъй като заваля мощен дъжд.

В 54-тата минута Асен Чандъров си освободи пространство и стреля, само че около задачата.

Пет минути по-късно Уелтън напредна на скорост и на границата на наказателното поле бе спрян непозволено. Съдията даде директен свободен удар в интерес на „ сините “. Филип Кръстев завъртя топката над стената. Вратарят изпусна топката, а Рикардиньо дебнеше за неточност и вкара за 2:0.

В 65-ата минута Филип Кръстев насочи техничен удар от дъгата на наказателното поле. Този път вратарят внимаваше, съумя да плонжира и да избие в корнер.

Десетина минути преди края Кендиш получи опция да стреля от границата на наказателното поле. Топката профуча около лявата греда на Пламен Андреев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР