Отборът на Левски не успя да победи Созопол в контролна

...
Отборът на Левски не успя да победи Созопол в контролна
Коментари Харесай

Левски не успя да победи 11-ия във Втора лига, вратар отчая сините“

Отборът на Левски не съумя да победи Созопол в контролна среща, играна пред към 1000 фенове на стадион " Георги Аспарухов ". Равенството 1:1 ненапълно не дава отговор на случилото се по време на спаринга. През 70% от игровото време " сините " преобладаваха, като превъзходството им бе материализирано от Билал Бари. До нов гол в мрежата на съперника обаче по този начин и не се стигна, тъй като доста мощен дуел под тяхната рамка направи стражът Стамен Бояджиев.
 Левски - Созопол 1:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Левски - Созопол 1:1 (Развой на срещата по минути)

Бари вкара за домакините, а Ушагелов се разписа за гостите

В заветните 20 минути на инспекцията Станимир Стоилов пусна в игра съвсем цялостен тим от юноши, което наруши представянето на гранда и това оказа помощ на 11-ия във Втора лига да стигне до влиятелно тъждество. В воин за морския клуб се трансформира Тома Ушагелов с прецизен изстрел в 83-ата минута.
 Снимка 568186
Източник:

Стоилов даде късмет за изява на всички налични футболисти, като игрово време даже получиха позабравените Иван Горанов и Радослав Цонев. Вторият даже имаше късмет да се разпише, само че удари гредата от директен свободен удар. Като капитан пък излезе 16-годишният вратар Йоан Загоров. 11-ият във Втора лига Созопол беше без шестима от най-хубавите си играчи, които получиха отмора от наставника Маргарит Димов.

" Синята " чалготека - затворена!

Станимир Стоилов потвърди, че работи с твърда ръка

Двубоят започва с предстоящ напън от домакините, които небрежно завоюваха центъра на терена и заредиха положения пред стража на гостите.

Първата действителна голова обстановка настъпи в 10-ата минута. Тогава Георги Миланов напредна с топката по фланга, след което центрира рисково в наказателното поле на Созопол. С топката се разминаха съвсем всички офанзивни футболисти на Левски, поради което не се наложи и намесата на Стамен Бояджиев.
 Снимка 568195
Източник:

Най-опитният в домакинските редици - Георги Миланов, продължи да тормози защитата на втородивизионния конкурент. В 11-ата към този момент самият той имаше късмет да се разпише, но не беше задоволително прецизен при насочването с глава.

Велтон трябваше да отиграе по-добре " синя " офанзива в 15-ата минута, когато бе длъжен за деяние след отлично центриране на Михайлович. В последна сметка бразилецът се забави, а с това и евентуалният гол за столичани.

Намиращият все по-рядко в групата на Левски за формалните мачове - Радослав Цонев, можеше да подсети за себе си с гол в 20-ата минута. Халфът извърши чудесно директен свободен удар, само че имаше малшанса да види по какъв начин топката се отбива в гредата.
 Снимка 568193
Източник:

Последваха мигове, през които Созопол придвижи играта в половината на Левски, само че от това хората на Марги Димов единствено можеха да си изпатят. Домакините хванаха 11-ия във Втора лига на контраофанзива, при която Бари и Уелтън бързо създадоха нов голов късмет, който отново не беше осъществен.
 Дългове от <a href=хазарт довели до отстраняването на Димитров и Костадинов " >
Дългове от хазарт довели до отстраняването на Димитров и Костадинов

Единият от тях дължал 75 000 лв. на лихвари

Левски най-накрая се оказа водач в резултата, откакто стигна до гол в 38-ата минута. В прегръдките на своите съотборници попадна Билал Бари, който осъществя на празна врата след уверено подаване на Уелтън.
 Снимка 568194
Източник:

180 секунди след паузата Билал Бари можеше да удвои " синия " актив. Мароканецът насочи изстрел от границата на наказателното поле, който мина на сантиметри от страничната греда на Созопол.
 Снимка 568192
Източник:

До настъпването на 60-ата минута, гостите се отърваваха още на два пъти от инкасирането на попадение. Стефанов и Уелтън също влезнаха в дългия лист на изгубили самостоятелното си надиграване с Бояджиев.

В 62-ата минута Созопол за секунди остана с човек по-малко. Футболист на " небесносините " получи втори жълт картон от основния арбитър и по този начин остави своя отбор в понижен състав. Бърз диалог сред двата щаба обаче спомогна за това от скамейката на морския отбор да влезне нов състезател и по този начин инспекцията да продължи 11 против 11.
 Снимка 568188
Източник:

В 68-ата минута Станимир Стоилов смени повече от половината си състав, като от игра излязоха Михайлович, Цунами, Стефанов, Миланов, Велтон и Бари. Вместо тях се появиха в игра Марио Дадаков, Ивайло марков, Атанас Килов, Васил Димитров, Александър Божилов и Преслав Бачев.

Наличието на толкоз огромен брой млади футболисти докара до съществени катаклизми в представянето на Левски и ненапълно предстоящо, вековниците се пропукаха, допускайки изравнително попадение. Бившият състезател на Царско село - Тома Ушагелов се възползва от груба неточност в отбраната на домакините и не пропусна да означи за оказалото се извънредно 1:1.
 Снимка 568185
Източник:

След няколко дни на Левски следва още една контрола. Тя ще бъде против Септември (София), като часът и местоположението на инспекцията ще се прецизират в допълнение.
 Мъри работи в допълнение с новата бразилска звезда
Мъри работи в допълнение с новата бразилска звезда

Иска да помогне на Уелтън да усъвършенства завършващия си удар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР