Отборът на Крумовград отстъпи с 2:3 на лидера в първенството

...
Отборът на Крумовград отстъпи с 2:3 на лидера в първенството
Коментари Харесай

Крумовград допусна поражение в последната си контрола на лагера в Турция

Отборът на Крумовград отстъпи с 2:3 на водача в шампионата на Босна и Херцеговина Борац Баня Лука в последната си инспекция по време на зимния лагер в Турция.

Срещата стартира мъчно за футболистите на Станислав Генчев, които позволиха да изостанат с два гола до 15-ата минута дело на Зоран Кръвжич от дузпа и Давид Вукович.

Българският отбор върна едно попадение посредством Серкан Юсеин след приключването на първия половин час игра, само че още преди почивката Борац възвърне задатъка си от две попадения посредством Енвер Кулашин.

През второто полувреме Крумовград понижи още веднъж пасива си с гол на Димитър Тонев, само че все пак до поврат не се стигна и по този начин " жълто-сините " позволиха проваляне.

За новака в Първа лига в този момент следва завръщане в България, където крумовградчани ще имат още една инспекция против Марица Пловдив на 10 февруари (събота).

Седмица по-късно - на 17 февруари (събота) - Крумовград възобновява уговорките си в българското футболно състезание с домакинство на Ботев Пловдив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР