Отборът на КПС Варна спечели и петте си мача във

...
Отборът на КПС Варна спечели и петте си мача във
Коментари Харесай

5 от 5 за КПС Варна при 15-годишните. Три отбора от морската столица на Суперфинал

Отборът на КПС Варна завоюва и петте си мача във финалния шампионат от държавното състезание по водна топка за 15-годишни. Така отборът на Найден Найденов се класира безапелационно за Суперфинала.

``
реклама
На басейн " Приморски " гениите биха поредно Ботев 2000 (Враца) с 14:6, Чернорморец (Бургас) с 8:6, ЦСКА с 12:4 и съгражданите си от Черно море с 11:7 и Аква спорт със 17:4.
Морската столица ще бъде съществено показана на Суперфинала, откакто за него се класираха още Черно море и Аква спорт, а карето оформя Черноморец (Бургас). Турнирът, който ще дефинира първенеца в тази възраст, ще се организира на 5, 6, и 7 юли във Варна.

Съставът на КПС Варна: Георги Велков, Иван Гъндев, Валентин Антонов, Калоян Николов, Ангел Касабов, Максим Бахчеванов-капитан, Христо Антонов, Румен Георгиев, Калоян Георгиев, Филип Кючуков, Любомир Малкочев, Никола Калчев, Никола Стоянов, Ивайло Йорданов, Кристиян Кънев

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР