Отборът на Фиорентина победи Лече с 3:1 като гост на

...
Отборът на Фиорентина победи Лече с 3:1 като гост на
Коментари Харесай

Фиорентина засили Лече към Серия Б

Отборът на Фиорентина победи Лече с 3:1 като посетител на стадион " Виа дел Маре " в дуел от 33-ия кръг на Серия А и утежни обстановката на домакините, които са застрашени от изпадане. От своя страна " виолетовите " си поеха глътка въздух и сега заемат 13-ата позиция с актив от 39 точки, до момента в който Лече е в рисковата зона - 18-и с 29, само че на единствено 1 от избавителния бряг.
 Фиорентина открадна точка от Верона в 96-ата минута (видео)
Резултатът за Фиорентина откри Федерико Киеза още в шестата минута, откакто получи топката от Патрик Кутроне в наказателното поле и съумя да трансферира технично стража на Лече. В 11-ата минута гостите можеха да усилят задатъка си, откакто получиха право да изпълнят дузпа, само че вратарят на Лече Габриел отрази удара на Ерик Пулгар. Все отново Фиорентина стигна до нов гол посредством Рашид Гезал, който се разписа непосредствено от фаул в 38-ата минута.

Две минути по-късно всички очаквания на Лече угаснаха, откакто Кутроне беше изведен с далечно подаване надълбоко в наказателното поле на Лече, овладя топката, напредна и прониза вратата на домакините. През втората част темпото спадна и Лече в последна сметка съумя да вкара почетно, като това стори влезлият като запаса Евгений Шахов в 88-ата минута.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ Серия А 33 кръг, сряда 15 юли  Лече 1:3краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР