Отборът на Ферари във Формула 1 е намерил начин да

...
Отборът на Ферари във Формула 1 е намерил начин да
Коментари Харесай

Двигателят на Ферари с ъпгрейд от… 10 конски сили

Отборът на Ферари във Формула 1 е намерил метод да усъвършенства мощността на мотора си преди старта на сезона с Гран При на Австралия. Британското списание „ Аутоспорт” твърди, че от скудерията са отключили спомагателни 10 конски сили.

Люис: Червеното ми е обичаният цвят, само че Ферари не може да има всичко

Колкото и минимално да наподобява подобрението, в неравната дотук борба с Мерцедес „ черните кончета” имат потребност да оползотворят всички благоприятни условия, които биха им разрешили да догонят първенците при конструкторите от последните 4 години. Първоначалната цел на Ферари бе да разполага с мотор, който най-малкото има същата мощ като миналогодишния.

Новият болид на Мерцедес с над 1000 коня под капака?!

Една от дилемите пред техническия шеф Корадо Йоти бе да усъвършенства представянето на задвижващия блок при ниските и междинни скорости. В тази връзка бяха създадени много нови елеминти, включително и по-лек турбочарджър.

Със идващите спецификации, позволени от правилника, Ферари ще опита да реализира по-значителни усъвършенствания, но това ще се случи по-нататък в сезона. По силата на новите регулации всеки играч към този момент има правото на 3 мотора през 2018, до момента в който през предходната година лимитът беше с 2 броя по-висок.

Сезон 2018 във Формула 1 започва с Гран При на Австралия на 25 март. Не пропускай нищо от първото съревнование за годината посредством DIEMA SPORT 2 , GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР